Vedete născute în zodia capricorn

15 ianuarie, 2015

Sunt faimoase, iubite de public şi au o viaţă tumultuoasă. Ce au în comun aceste vedete pe lângă faptul că toţi activează în cetatea filmului? Semnul astral sub care sunt născuţi. Vedete precum: Diane Keaton, Bradley Cooper, Nicolas Cage. şi mulţi alţii, sunt născute în zodia capricorn.

Sunt faimoase, iubite de public şi au o viaţă tumultuoasă. Ce au în comun aceste vedete pe lângă faptul că toate activează în cetatea filmului? Semnul astral sub care sunt născuţi. Vedete precum: Diane Keaton, Bradley Cooper, Nicolas Cage, şi mulţi alţii, sunt născute în zodia capricorn.

Haideţi, astfel, să vedem ce le-au pregătit astrele luna aceasta vedetelor care sunt născute în zodia capricorn!

Vor trece prin schimbări serioase în ceea ce priveşte nivelul de siguranţă şi de încredere în forţele proprii şi vor încerca, de dragul aparenţelor, să ascundă secretele prietenilor buni ori boacănele partenerilor. O cale uşoară de-a drege lucrurile, dar deloc benefică lor.

Sunt meticuloşi şi nu împart cu nimeni planurile lor. Sunt determinaţi şi ambiţioşi, de aceea obţin mai mereu ceea ce vor. De cele mai multe ori au un succes uriaş în domeniul lor, după cum au dovedit-o Tiger Woods sau Mel Gibson. Deşi nu pare, Capricornii iubesc aventura şi sunt persoane destul de pozitive. În plus, sunt răbdători, prudenţi, practici, inteligenţi. Din păcate, obişnuiesc să poarte pică celor care îi supără.

Vedete feminine născute în zodia capricorn

este una dintre actriţele tinere care promit foarte mult. A devenit cunoscută prin rolul din pelicula "Blue Crush", din 2002. Are o relaţie încă din 2001 cu producătorul Michael Polish, cu care s-a şi căsătorit în luna august 2013.

Diane Keaton (5 ianuarie 1946) este una dintre cele mai iubite actriţe de la Hollywood. Întreaga ei carieră cinematografică se întinde pe mai bine de 40 de ani, timp în care a câştigat numeroase premii pentru cea mai bună actriţă.

Vanessa Paradis (22 decembrie 1972) este cântăreaţă, actriţă şi fotomodel francez. Însă cel mai bine este recunoscută drept fosta soţie a lui Johnny Depp. Cei doi s-au despărţit în 2012, după o relaţie de 14 ani, din care au rezultat doi copii.

Kirstie Alley (12 ianuarie 1955) este o altă actriţă foarte îndrăgită. De-a lungul carierei sale, Kirstie a câştigat mai multe premii Emmy pentru " cea mai bună actriţă într-un rol principal.".

Vedete masculine născute în zodia capricorn

Jim Carrey (17 ianuarie 1962) este unul dintre actorii născuţi sub acest semn. Şi dacă e să ne uităm la palmaresul său de premii din domeniul cinematografiei, ne dăm seama că este exemplu clar al unui bărbat ambiţios şi determinat.

Cu o carieră impresionantă în spate, Anthony Hopkins ( 31 decembrie 1962) este unul dintre cei mai de referinţă actori de la Hollywood. Din premiile câştigate de acesta amintim: Cel mai bun actor în rol principal (Tăcerea mieilor, 1992), Cel mai bun actor de televiziune ( Război şi pace, 1973), Premiul pentru întreaga carieră ( Globul de aur, 2006).

Bradley Cooper ( 5 ianuarie 1975) este unul dintre actorii cei mai activi de la Hollywood la acest moment. Din anul 2006, acesta este căsătorit cu actriţa Jennifer Esposito.

Orlando Bloom ( 13 ianuarie 1977) este jovial, premiat în domeniul cinematografiei şi a avut o căsătorie cu una dintre cele mai frumoase femeie, Miranda Kerr.

Şi aceştia nu sunt toţi. Şi actori precum: Rowan Atkinson, Nicolas Cage, Kevin Costner, Jude Law, Mel Gibson, Cary Grant sunt născuţi în zodia capricorn.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique