Vedete născute în zodia Fecioară!

31 ianuarie, 2015

Cei născuţi în zodia fecioară sunt persoane cu spiritul analitic dezvoltat, au o voinţă grozavă de a muta munţii din loc, şi, de cele mai multe ori, încăpăţânate. Cu toate acestea, sunt persoane uşor de convins şi de multe ori naive şi blânde.

Cei născuţi în zodia fecioară sunt persoane cu spiritul analitic dezvoltat, au o voinţă grozavă de a muta munţii din loc, şi, de cele mai multe ori, încăpăţânate. Cu toate acestea, sunt persoane uşor de convins şi de multe ori naive şi blânde. La rândul lor au abilităţi de persuasiune, sunt ingenioase şi nu ezită să se folosească de orice truc pentru a obţine ceea ce-şi doresc. Haideţi să vedem, aşadar, ce staruri de la Hollywood sunt născute sub ce acest semn astral!

Vedete feminine născute în zodia Fecioară!

Beyonce este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite cântăreţe la nivel mondial. Vedeta s-a născut pe 4 septembrie 1981, în Houston, Texas. De la o vârstă fragedă, Beyonce a studiat baletul şi jazz-ul. Primele rezultate în urma pasiunilor sale le obţine chiar la 7 ani, după ce câştigă un concurs local muzical.

O altă cântăreaţă celebră născută în această zodie este Pink. Aceasta a venit pe lume pe 9 septembrie 1979 în Doylestown, Pennsylvania. Cântăreaţa are origini din partea tatălui germane şi irlandeze, iar din partea mamei evreieşti. Talentul muzical l-a dobândit de la tatăl său, acesta cântând la chitară şi cu vocea.

Cameron Diaz este o altă celebritate născută sub acest semn astral. S-a născut pe 30 august 1972, în San Diego, California. Primul ei contact cu lumea celebrităţilor a fost la vârsta de 16 ani, pe când era model. A făcut campanii pentru Calvin Klein şi Levi`s.

Alte vedete de sex feminin născute în zodia Fecioară: Lea Michelle, Salma Hayek, Raquel Welch, Michelle Williams, Sophia Loren, Jada Pinkett Smith.

Vedete masculine născute în zodia Fecioară!

Adam Sandler s-a născut pe 9 septembrie 1966, în Brooklyn, New York, deşi familia lui este de origine evreiască. Cu o carieră prolifică în cinematografie, Adam s-a impus în rândul actorilor prin fler şi o atitudine pozitivă.

Macaulay Culkin s-a născut pe 26 august 1980. Acesta a devenit cunoscut datorită personajului Kevin McCallister din Singur acasă, devenind unul dintre cei mai de succes tineri actori.

Sean Connery s-a născut pe 25 august 1930. Sean este un actor scoţian, laureat al premiului Oscar, cunoscut la nivel mondial pentru filmele în care a întruchipat personajul cunoscut sub numele de James Bond.

Alte vedete de sex masculin născute în Zodia Fecioară: Bill Murray, Chris Tucker, Keanu Reeves, Tom Hardy, Hugh Grant, Colin Firth, Richard Gere, Michael Keaton, James Marsden, Ryan Guzman.Recente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg