Vedete născute în zodia Săgetător!

3 februarie, 2015

Persoanele născute în zodia Săgetător sunt ingenioase, au o inimă generoasă şi vor să facă bine, fără să primească nimic în schimb. Caracterul săgetătorilor este blând şi nu devine aspru decât dacă este agresat.

Persoanele născute în zodia Săgetător sunt ingenioase, au o inimă generoasă şi vor să facă bine, fără să primească nimic în schimb. Caracterul săgetătorilor este blând şi nu devine aspru decât dacă este agresat. Sunt uşor de impresionat şi de cele mai multe ori îşi dovedesc imaturitatea. Profesional vorbind, săgetătorii pot aborda orice profesie, atâta vreme cât meritele le sunt recunoscute.

Şi dacă tot suntem la capitolul merite recunoscute, haideţi să vedem care sunt vedetele care se bucură de succes şi notorietate la Hollywood şi care sunt născute în zodia Săgetător!

Vedete feminine născute în zodia Săgetător!

Julianne Moore culege în această perioadă numeroase premii pentru prestaţia ei din pelicula Still Alice. Născută pe 3 decembrie 1960, actriţa de origine americană şi-a dovedit măiestria în drame, jucând rolul unor femei instabile emoţional. Cu o carieră prolifică, începută chiar din anii `90, Julianne Moore este una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood.

Jamie Lee Curtis este o altă actriţă născută sub acest semn astral. Şi-a făcut debutul în pelicula Halloween în anul 1978. Filmul a înregistrat un succes răsunător, ceea ce a propulsat-o pe aceasta în atenţia multor regizori. Data naşterii sale este 22 noiembrie 1958.

Scarlett Johansson s-a născut pe 22 noiembrie 1984. La vârsta de 30 de ani, frumoasa blondină şi-a întâmpinat primul născut, iar zilele acestea se bucură full time de această nouă ”profesie”.

Alte vedete de sex feminin născute în zodia Săgetător: Taylor Swift, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Britney Spears, Vanessa Hudgens, Christina Aguilera, Kate Cassidy, Judy Dench, Anna Faris, Amanda Seyfried, Katherine Heigl.

Vedete masculine născute în zodia Săgetător!

Brad Pitt s-a născut pe 18 decembrie 1963. Şi deşi are deja 51 de ani, actorul este considerat încă un sex simbol. Şi nu e de mirare de ce. Anul trecut, actorul în vârstă de 51 de ani a reuşit s-o ducă la altar pe frumoasa inimii sale, Angelina Jolie.

Şi soţul cântăreţei Beyonce este născut în această zodie. Jay Z a venit pe lume pe 4 decembrie 1969, în Brooklyn, New York. Artistul mai are încă trei fraţi, şi a fost crescut doar de mama lui, tatăl lui abandonându-i pe când Jay era de-o şchioapă. Destinul cântăreţul este oarecum şocant, dacă e să ne gândim că la 12 ani şi-a împuşcat fratele în umăr pentru că-i furase bijuteriile.

Alte vedete de sex masculin născute în zodia Săgetător: Kiefer Sutherland, Ian Somerhalder, Trey Songs, Frank Sinatra, Little Richard.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg