Vedete operate de tiroidă

4 decembrie, 2015
colaj12 jpeg

Din păcate, în ultima vreme tot mai multe celebrităţi ajung pe masa de operaţie din cauza glandei tiroide. Deşi nu este considerată o intervenţie periculoasă, operaţia, în mod evident, nu este lipsită de risc. Haideţi, aşadar, să vedem şi noi ce vedete au trecut printr-o astfel de intervenţie în ultimii ani!

Sofia Vergara, Rod Stewart, Kim Cattrall

Vedete de la Hollywood operate de tiroidă

Muzicianul Rod Stewart a fost diagnosticat cu cancer tiroidian în anul 2000. Acesta a decis să-şi facă operaţia, iar perioada imediat următore a fost îngrozitoare pentru Rod. Cântăreţul a fost nevoit să înveţe din nou să cânte după această intervenţie chirurgicală.

Sofia Vergara avea doar 28 de ani când a descoperit, în urma unui control de rutină, că suferă de cancer tiroidian. ”Eram tânără, aveam un copil mic. Dar am încercat să nu mă panichez. Am decis să informez cât mai bine cu putinţă. Bineînţeles, n-aveam Google pe atunci, aşa că am mers în librării şi biblioteci pentru a afla cât mai multe despre această boală”, povestea peste ani Sofia Vergara despre cum a primit cumplita veste. Ulterior, Sofia a trecut printr-o operaţie de îndepărtare a glandei tiroide, a fost supusă radioterapiei pentru a scăpa de celulele canceroase rămase. Cu toate acestea, actriţa spune că a fost norocoasă că a depistat şi tratat la timp această boală.

Şi actriţa din ”Sex and the City”, Kim Cattrall, a trecut printr-o astfel de experienţă traumatizantă. ”Am fost devastată când am aflat că este vorba de o boală autoimună care ne face tot timpul obosiţi şi care poate duce la depresie”, povestea Kim acum ceva timp. Din fericire, actriţa a reuşit să-şi trateze boala, recurgând, de asemenea, la operaţia de înlăturare a glandei tiroide.

Vedete din România operate de tiroidă

Silvia Dumitrescu s-a văzut nevoită să se opereze de tiroidă, după ce, la un moment dat, se îngrăşase 20 de kilograme, avea insomnii şi chiar depresii. Vedeta a decis să se lase pe mâna medicilor din Viena pentru o astfel de intervenţie, motivând că cei din România nu au fost de acord cu această procedură. ”Medicilor din România le e frică să mă opereze, de aceea voi merge la Viena să văd ce zic doctorii de acolo”.

Şi Monica Anghel a trecut în urmă cu mai mulţi ani prin acest chin. Cântăreaţa a urmat pe atunci un tratament pentru tiroidă, însă pastilele cu hormoni au făcut-o să se îngraşe.

Gabriela Cristea a recunoscut recent că şi ea duce această luptă. Însă, prezentatoarea TV a recunoscut că se teme foarte tare de această operaţie, aşa că încă nu şi-a făcut-o.Recente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg