Vedete părăsite chiar în timpul sarcinii

19 iulie, 2016
heuidi klum si flavio briatore hepta 993065 jpeg

În loc să planifice împreună cu alesul inimii lor camera copilului, aceste femei celebre s-au văzut nevoite să planifice divorţul. În loc să trăiască la unison cu partenerii lor fericirea de-a deveni părinţi, mamele următoare s-au poticnit în dramă. Căci, în timp ce erau însărcinate, tăticii în aşteptare fie au decis să le spună adio, fie chiar ele au preferat solitudinea. Asta, în cea mai nepotrivită perioadă din viaţa lor...

Ce vedete s-au văzut nevoite să nască singure, fără partenerii lor aproape?

Mel B.

Fosta Spice Girl a fost părăsită când era în luna a şasea de sarcină cu copilul lui Eddie Murphy. Actorul a lăsat-o pe mama fetiţei sale pentru producătoarea Tracey Edmons. Mai rău, el a negat c-ar fi tatăl adevărat al lui Angel, până la confirmarea prin testele de sânge.

Melanie Brown şi fiica lui Eddie Murphy, Angel Iris

Mary-Louise Parker

Vedeta din Weeds a suferit mult când iubitul ei, Billy Crudup, a părăsit-o pentru alta după 8 ani de relaţie. Problema a fost că Mary era însărcinată cu copilul lor în a şaptea lună! Dar viitorul n-a fost în favoarea lui, căci Billy a fost şi el părăsit de acea nouă iubită – nimeni alta decât actriţa Claire Danes.

Billy Crudup şi Mary Louise

Heidi Klum

Şi modelul de 43 de ani a fost părăsită neoficial de iubitul ei, Flavio Briatore (fost manager de F1), în timp ce era însărcinată cu fetiţa lor, Leni. Acesta a fost prins sărutându-se cu alta.

Heidi Klum şi Flavio Briatore au fost câteva luni împreună

Denise Richards

Una dintre fostele neveste ale lui Charlie Sheen a depus actele de divorţ de acesta pe când era gravidă în 6 luni cu al doilea lor copil, citând diferenţele ireconciliabile. Dar, de fapt, actriţa era sătulă de derapajele lui Charlie – atras iremediabil de starlete porno, prostituate, droguri şi alcool – care o părăsise practic cu ceva timp înainte de decizia oficială.

Charlie Sheen şi Denise Richards, acum mai bine de 10 ani

Kelis

Cântăreaţa l-a acuzat pe celebrul rapper Nas, care a fost soţul ei, că a părăsit-o chiar când era gravidă cu copilul lor. Problema a fost şi că Nas, care a fost cu Kelis timp de 7 ani, a fost prins cu alta în vacanţă în insulele Turks şi Caicos.

Nas şi Kelis, când erau tineri

Bridget Moynahan

Fostul model şi fosta iubită a lui Tom Brady a anunţat că este însărcinată în 3 luni chiar când acesta se plimba fericit cu noua cucerire, actuala soţie Gisele Bundchen, prin Paris. Se pare că Bridget rămăsese gravidă chiar în pragul despărţirii de Tom, care a părăsit-o pentru un model mai de succes.

Bridget Moynahan &Tom Brady

Christina Milian

Cântăreaţa se numără printre vedetele gravide care au ales să-şi facă bagajele şi să plece de lângă parteneri, înainte să fie ea părăsită oficial. Christina a depus actele de divorţ de The-Dream (Terius Nash) după 2 ani de căsnicie, chiar cu nouă zile înainte de-a o aduce pe lume pe fetiţa lor, Violet. De ce, vă întrebaţi? Păi, când şi-a văzut soţiorul în ipostaze intime cu asistenta lui, prin Caraibe, hormonii probabil au luat-o razna mai mult decât în mod normal, iar decizia a fost fermă şi irevocabilă.

"The Dream" & Christina Milian n-au trăit chiar visul, împreună

FOTO GETTY IMAGES, HEPTA



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg