Vedete prietene care au ajuns rivale

17 martie, 2016
vedete prietene care au ajuns rivale winona ryder si gwyneth jpeg

În lumea hollywoodiană, competiţia pare mai importantă uneori chiar şi decât prietenia. Dovadă stau atâtea vedete prietene care au ajuns rivale din cauza filmelor în care au jucat, din cauza muzicii, dar şi din cauza iubirii. Cert este că bătălia a fost de “care pe care”, iar prietenia a fost mai degrabă falsă sau din interes.

Care sunt aceste vedete prietene care au ajuns rivale?

Kary Perry & Taylor Swift

Celebrul caz al râcii dintre aparent prietenele Katy Perry şi Taylor Swift este binecunoscut presei. Mai ales de când popstarul mai tânăr a şi făcut o piesă hit, “Bad Blood” despre Katy! Asta pentru că, deşi au fost prietene apropiate din 2009 până în 2013, drumul vertiginos spre faimă şi succes al lui Taylor a scos-o din sărite pe bruneta de 31 de ani. Geloasă, aceasta ar fi încercat chiar să-i deturneze un turneu muzical rivalei sale. Astăzi, par să fi căzut la pace.

Kimberly Kardashian şi Paris Hilton

Alt exemplu de vedete prietene care au ajuns rivale este cel a două starlete de aceeaşi teapă: Paris Hilton şi Kim Kardashian. Ambele au bani cu nemiluita aproape din nimic, dar mai întâi a fost Paris. Kim K. a fost o vreme asistenta personală a blondei, până când a început să-şi dorească ce are şi şefa ei. Iată, azi, cum bruneta are familie celebră şi un nume mult mai controversat şi mai valoros decât al lui Paris, care declara cândva că ea “a construit-o pe Kim, iar familia Kardashian îi datorează viaţa lor”. Auch!

image

Gwyneth Paltrow şi Winona Ryder ar fi alt cuplu de vedete prietene care au ajuns rivale. Cele două ieşeau adesea acum ani buni de zile, ba chiar se şi consolau când era cazul. Asta până când blonda a găsit la prietena ei scenariul pentru “Shakespeare in Love” – pentru care s-a dus la audiţii în secret şi pentru care a şi luat Oscarul. Urât din partea lui Gwyn!

image

Heather Locklear şi Denise Richards sunt o pereche aparte de vedete prietene care au ajuns rivale. Normal, de vreme ce a doua s-a cuplat cu Richie Sambora, cu care Heather era căsătorită. Bine, în pragul divorţului, dar ca cele mai bune prietene să treacă la trădări sentimentale este de-a dreptul neplăcut.

Exemple de vedete prietene care au ajuns rivale, în final, se numără şi Blake Lively cu Leighton Meester, Tiffani Thiessen şi Jennie Garth ori Miley Cyrus cu Demi Lovato.

FOTO Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg