Vedete răutăcioase care şi-au insultat colegii de film

7 septembrie, 2016
restoration 271422l 1600x1200 n c247b033 jpeg

Oricâte declaraţii pline de complimente am asculta din partea starurilor de film despre colegii cu care au lucrat, nu e totul atât de roz precum pare. Este practic imposibil ca totul să meargă strună, fără certuri la filmări. Însă unele perechi de actori care au jucat în acelaşi film pur şi simplu n-au rezistat şi şi-au dat drumul la gură în public. Fără menajamente, aceste vedete s-au insultat cu răutate clară!

Nick Nolte despre Julia Roberts

image

Cei doi mari actori au jucat împreună în I Love Trouble tocmai în 1994, dar se pare că nu s-au suportat unul pe altul. Atât de rău a fost, că Nolte a şi avut curajul să o insulte direct. “Nu e drăguţ să spui despre cineva că e dezgustător. Dar ea nu e o persoană drăguţă. Toată lumea ştie asta”.

Harrison Ford despre Shia LaBoeuf

image

Marele star de 74 de ani a jucat cu Shia LaBoeuf  în Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull şi nu i-a plăcut deloc. Ce a zis Ford despre colegul lui? “Cred că a fost de-a dreptul un idiot. Ca actor, cred că e obligaţia mea să susţin filmul fără a mă face de rahat”, referitor la remarcele negative ale tânărului despre chiar filmul în care a jucat.

Robert Downey Jr. despre Hugh Grant

image

“Mi se pare că e cam nesimţit. Experienţa mea personală cu el mi-a dat impresia că e acel gen de britanic nesimţit şi plictisitor care se crede important”, a spus pe şleau Downey. Cei doi au jucat împreună în 1995, în Restoration.

Nicki Minak despre Mariah Carey

image

“Ce ar trebui să faci e să se întrebe toată lume e de ce o femeie cu atâta succes la vârsta ei este încă nesigură pe ea şi înverşunată”, a scris rapperiţa pe Twitter despre colega ei de la American Idol.

Bronson Pinchot despre Tom Cruise

image

Colegul de film al lui Tom în Risky Business în 1983 a dat o declaraţie şocantă despre actorul de 54 de ani. “Tom Cruise e cel mai plictisitor om de pe pământ… a fost foarte tensionat şi făcea întruna, întruna remarce homofobe fără legătură. Foarte, foarte ciudat”.

Sylvester Stallone despre Bruce Willis

image

Cele două mari staruri au jucat împreună în filmele Expendables, dar faptul că Willis a cerut sume exorbitante pentru câteva zile de filmări l-a înfuriat pe Stallone. “Bruce e lacom şi leneş - o formulă sigură pentru eşecul în carieră” a spus el.

James Deen despre Lindsay Lohan

image

Să trecem peste faptul că James, pe numele real Bryan Matthew Sevilla este actor şi regizor de filme porno. El şi actriţa-ajunsă-epavă Lindsay Lohan au jucat împreună în The Canyons, în 2013, şi nu va fi primul proiect cinematografi de acest gen pentru el. Dar alta e ideea: “Erau zile în care zbiera şi ţipa şi plângea, refuza să iasă din cameră. Era ca un copil care face o criză”, a remarcat Deen despre Linds.

FOTO GETTY IMAGES, CINEMAGIA.RORecente pe Ok! Magazine

Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg