Vedete române la inaugurarea primului cinema 4DX

21 mai, 2015
andreea ibacka si cabral jpeg

Cinema City a deschis oficial cel de-al 18-lea multiplex din România, în centrul comercial Mega Mal. Momentele importante ale serii au fost punctate cu efervescenţă şi umor de Cabral, MC-ul evenimentului, iar înainte de a intra în sălile de cinema, invitaţii s-au bucurat şi de un concert special susţinut de Smiley. Ce vedete au sosit la lansare?

Pe 19 mai 2015, Cinema City – cel mai mare operator de cinematografe din România şi al doilea mare operator din Europa – a deschis oficial cel de-al 18-lea multiplex din România, în centrul comercial Mega Mall din Bucureşti. Evenimentul a marcat atât deschiderea noului cinematograf, cât şi lansarea primei săli dotate cu tehnologie 4DX, care îţi oferă şansa nu doar de a vedea un film, ci chiar de a-l simţi pe pielea ta, fie că este în format 2D sau 3D.

Andrei Aradits a sosit cu Andreea, soţia lui, şi Eric, fiul lor.

Momentele importante ale serii au fost punctate cu efervescenţă şi umor de Cabral, MC-ul evenimentului, iar înainte de a intra în sălile de cinema, invitaţii s-au bucurat şi de un concert special susţinut de Smiley.

image

Printre cei peste 1000 de invitaţi prezenţi la această lansare s-au numărat reprezentanţi ai presei, bloggeri, colaboratori şi parteneri ai companiei, precum şi vedete:Andreea Ibacka, Tily Niculae, Maria Radu, Gianina Corondan, Oana Roman, Cristina Şişcanu, Cristina Herea, Mirela Vescan, Alin Gălăţescu, Andreea şi Andrei Aradits, Marina Neagu şi Daniel Niţoiu, Ilan şi Alina Laufer, Alice Năstase-Buciuta, Oana Tache, Kamara, Camelia Bălţoi, Andrei Nourescu, George Buhnici, Dan Cruceru, Mircea Zara, Tudor Giurgiu, Andreea Vasile.

image

Camelia Bălţoi

Trailerele 4DX urmărite au fost pe placul vedetelor, acestea declarându-se încântate de noua tehnologie, care presupune o experienţă senzorială completă, nu doar una vizuală sau sonoră. Alături de personajele de pe ecran, vedetele au trăit din plin scene „ca-n filme”, datorită scaunelor speciale care se mişcă în toate direcţiile, urmând cât mai fidel acţiunea filmului, precum şi datorită celorlalte efecte: Lumină, Miros, Vânt şi Apă.

Primul film 4DX care rulează în România la Cinema City este „Mad Max – Drumul Furiei”, fiind urmat foarte curând de alte filme la fel de senzoriale, cum ar fi „Jurassic World” şi „Terminator Genisys”. Nici că există un moment mai bun pentru a le ura tuturor „bun venit în film”!

Ce vedete au participat la eveniment? Click pe următoarea!

Tity Niculae

Cristina Herea

Gianina Corondan

Oana Roman şi Marius Elisei

Alin Gălăţescu

Maria Radu

Dan Cruceru

Oana TacheRecente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}