Vedete sau prostituate celebre?

26 octombrie, 2011

De la Daniela Crudu şi până la Monica Columbeanu sau Ramona Gabor. Toate au trecut prin zona prostituţiei. Mai mult sau mai puţin concret. Mariana Moculescu a şi recunoscut. Mariana Moculescu... altă speţă.

Mie unul îmi e din ce în ce mai greu să-mi explic logic ce văd în spaţiul public. Un om se uita la o girafă. După 10 minute exclamă stupefiat: aşa ceva nu există! Aşa sunt în faţa personajelor ăstora, denumite vedete în mod abuziv de tabloide. De catre oameni incapabili să gestioneze o relaţie cu o vedetă cât de cât adunată intelectual. Trebuie să ai posibilitatea de-a conversa cam pe acelaşi palier. Să scrii despre Adelina Pestriţu cu senzaţia că scrii despre showbiz. Iată o faţă a ridicolului. A ţine la curent publicul cu activitatea Simonei Traşcă cu impresia că lumea e foarte interesată de ce se întâmplă cu viaţa ei. Iată o altă imagine a stupidului. A scrie despre Sânziana Buruiană că e manechină. A te mira că Daniela Crudu nu ştiu ce a făcut într-un club. A considera că nu ştiu ce a declarat despre sex Laurrette e subiect de ştire. Aşa arată din punctul meu de vedere neputinţa. Dar altceva mi se pare stupefiant. Capacitatea de a discuta despre prezenţele ridicole şi abuzive din spaţiul public ca fiind altceva decât sunt. Toate fătucile astea au intrat, într-un fel sau altul, într-o suspiciune, de cele mai multe ori demonstrată, de prostituţie. A sta şi a discuta despre ele ca fiind nişte gagici aflate într-un traseu amoros nu vi se pare penibil?

De la Daniela Crudu şi până la Monica Columbeanu sau Ramona Gabor. Toate au trecut prin zona prostituţiei. Mai mult sau mai puţin concret. Mariana Moculescu a şi recunoscut. Mariana Moculescu... altă speţă. De unde capcacitatea de a conversa despre nebuni, în general vorbind, ca despre oameni normali? Care sunt simptomele nebuniei? De ce un om nebun ar putea fi judecat după alte criterii decât cele pe care le aplică medicii psihiatri? De ce nu merg să facă emisiuni în cabinetele de psihiatrie? Vă spun eu de ce. Pentru că un om nebun comportându-se ca un nebun nu interesează pe nimeni. Nu poţi să scrii despre o prostituată că e îndrăgostită de nu ştiu cine. Atunci ei trebuie vânduţi ca fiind altceva decât sunt. Pentru ca, în momentul în care ei se comportă aşa cum sunt, să stârnească uluire. Publicul să se mire. Să mai scrie despre asta nu ştiu ce fătucă. Şi Capatos să mai facă o emisiune. De ce? Să câştige şi unii, şi ceilalţi nişte bani. Să mai supravieţuiască o lună, cu senzaţia că fac ceva în viaţă.Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg