Vedete și influenceri au pregătit turtă dulce, alături de copiii lor, la Atelierul de Crăciun

11 decembrie, 2023

Amalia Enache, Șerban Copoț, Silviu Țolu, Alina Tanasă, Roxana Blagu, Irina Mohora și Eli Roman, însoțiți de copiii lor, au preparat și au decorat turtă dulce la Atelierul de Crăciun Disney+.

Într-un decor inspirat de producțiile de pe serviciul de streaming Disney+ și învăluiți în atmosfera magică a Sărbătorilor de iarnă, vedete, influenceri și cei mici au luat parte au dat startul sezonului festiv.

Atmosfera cu vedete jpg

Îmbinând imaginația cu pasiunea, cei mici și cei mari s-au întrecut în creativitate și au savurat aromele și formele de Crăciun. Evenimentul face pare din campania de Sărbători Vizionări fericite, marcând zilele petrecute în compania celor dragi cu urmărirea celor mai bune filme și seriale.

Totodată, cei prezenți la eveniment au putut descoperi o parte din poveștile filmelor de pe Disney+, care au prins viață prin decorurile inspirate de producțiile speciale de Crăciun: Singur Acasă, Regatul de Gheață sau Gardienii Galaxiei Special de Sărbători.

Așadar, îmbinând pasiunea pentru filme și punându-și în practică abilitățile creative, vedetele și influencerii s-au bucurat de spiritul Crăciunului și de aromele de Sărbătoare. La eveniment au mai luat parte și Emil Rengle, Dana Săvuică, Andra Gogan, Ruxandra Luca și mulți alții.

Amalia Enache jpg

Abonații Disney+ se pot bucura de filmele și serialele tematice incluse în colecția „Crăciun fericit” și pot descoperi premierele lunii decembrie pentru întreaga familie: Jurnalul unui Puști – Arest la domiciliu de Crăciun, filmul Cei nouă obraznici (din 22 decembrie), Cine este familia lui Moș Crăciun, Sezonul 2 (din 13 decembrie), Indiana Jones și Cadranul Destinului (din 15 decembrie), Percy Jackson și Olimpienii (din 20 decembrie) și multe altele.

Foto: PRRecente pe Ok! Magazine

Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg