Vedetele au petrecut 1 aprilie alături de copiii lor la Zorky’s Planet

2 aprilie, 2018
carmen negoita zorkys planet 1 aprilie 45 jpeg

Zeci de părinţi şi copii, printre care şi vedete cunoscute din showbiz alături de cei mici ai lor, au petrecut ziua de 1 aprilie participând la petrecerea Marea Păcăleală ce a avut loc duminică la prânz la Zorky’s Planet, cel mai mare parc de disctracţii indoor din România, situat în AFI Cotroceni.

Carmen Negoiţă

Timp de aproape trei ore, copiii au asistat la un show de muzică, dans şi magie, s-au pozat alături de mascotele Zorky şi s-au jucat la zecile de aparate mecanice, electronice şi simulatoare 4D din incinta parcului.

Anca Serea a sosit la petrecere alături de patru dintre copiii săi, Sarah, Noah, Ava şi Moise. Cei mici s-au aventurat în atracţiile specifice vârstei lor. Noah şi Moise s-au urcat în trenul de poveste din locaţie şi la volanul unei decapotabile vintage. Ava şi Sarah au preferat să se joace la masa de hochei Hello Kitty.

Oana Ioniţă a participat la petrecere alături de soţul ei şi de cei doi copii ai lor. Micuţii au preferat să se joace în simulatoarele 4D, şi să se dea în faimosul roller coaster, singurul construit într-un mall în Europa de Est.

Carmen Negoiţă a ajuns la eveniment alături de băiatul ei, Harry, şi de trei nepoţele, acestea din urmă urcând pe scenă pentru a dansa şi a bate la tobele bongo, alături de alţii copii şi de muzicienii prezenţi la petrecere.

Andreea Perju a jucat, alături de cele două fiice ale sale, hockey de masă, ruleta multicoloră, s-au plimbat cu trenuleţul şi au condus maşinuţele tamponabile.

Giulia Anghelescu a jucat Derby alături de soţul ei, Vlad, şi de fiica lor cea mare, Antonia, precum şi hockey şi fotbal de masă.

Giulia Nahmany a avut una din rarele sale apariţii publice din ultimul an, fiind prezentă la petrecerea de la Zorky’s alături de cele două fiice ale sale.

La eveniment au mai participat Kinga Varga, precum şi bloggeri şi reprezentanţi mass sedia alături de copiii lor.

Petrecerea de 1 aprilie deschide seria de evenimente speciale ce va avea loc în această primăvară în celebrul parc situat la etajul 1 al AFI Mall Cotroceni, care a fost dotat recent cu noi atracţii pentru cei mici, printre care şi jocuri de ultimă generaţie de la SEGA.

Zorky’s Planet este parcul de distracţii preferat inclusiv de vedetele din România, printre cei care şi-au bucurat copiii aducându-i aici numărându-se şi Andreea Marin, Anda Adam, Corina, Andreea Mantea, Ellie White, Cove.Recente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg