Vedetele au petrecut în weekend la nunta fiului Danei Sota cu fiica unui afacerist din turism

13 septembrie, 2022

Andrei Sota s-a căsătorit cu Ioana Burcea în prezența apropiaților și a mai multor persoane cunoscute din showbiz.

nunta la Palatul Snagov Andrei Sota si Ioana Burcea (2) Ileana Badiu, Sonia Argint Ionescu, Dana Sota, Natalia Barbu jpg

Lumea bună s-a strâns în weekend la Palatul Snagov, care a găzduit una dintre cele mai stylish petreceri nupțiale. Protagoniștii au fost Andrei Sota, fiul celebrei Dana Sota, expert în estetică și beauty, și Ioana Burcea, fiica cunoscutului Alin Burcea, patronul agenției de turism Paralela 45. 

Cei doi și-au primit oaspeții într-o adevărată oază de verdeață, însuflețită de superbe aranjamente florale cu un mix de plante și inflorescențe fuchsia, mov și grena, puse în lumina discretă a lumânărilor și a candelabrelor elegante.

Altarul a fost și el amenajat în aer liber, ca un chioșc cochet, plin de flori și de culoare, în fața căruia preotul i-a pus să-și rostească jurămintele de credință. 

Mesele au fost amplasate tot în grădina Palatului Snagov, într-un cort modern, cu bar, ring de dans, prosecco van, gelato van și mai multe cornere pentru fotografii.

nunta la Palatul Snagov Andrei Sota si Ioana Burcea (9) jpg

Mireasa a pregătit, pentru ziua cea mare, două rochii rafinate, una semnată de cunoscutul creator de modă lianez Zuhair Murad, iar cealaltă creată de designerul britanic Jenny Packman - cunoscută pentru multe dintre piesele vestimentare purtate de Kate Middleton. Și cum și condurii prințesei trebuie să fie în ton cu rochia de bal, Ioana Burcea a ales pentru cele două ținute diafane două perechi de pantofi de la două case de modă la fel de renumite: Dolce & Gabbana și Jimmy Choo. Și buchetul ei a respectat tematica nunții, fiind realizat din mai multe flori exotice în nuanțe contrastante.

Piesa-cheie a ținutei sale de mireasă a fost voalul lung de 4 metri, brodat cu raze de soare, flori și frunze și o inimă centrală - opera stilistică a designerului Cristian Crișan, care a lucrat manual fiecare detaliu, timp de două luni.

Elegante au fost și cele două mame soacre, Dana Sota și Ruxandra Burcea, care au oferit o lecție de stilism mai tinerelor invitate. Totodată, printre oaspeți s-au aflat și câteva dintre cele mai frumoase și mai stilate femei din showbiz, ca Andreea Raicu, Ileana Badiu, Malvina Cservenschi, Natalia Barbu și Sonia Argint-Ionescu.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg