Vedetele au preferat albul la Critics' Choice Awards 2019

14 ianuarie, 2019
27 fotojet 1 jpg jpeg

La numai o săptămână de la decernarea premiilor Globurile de Aur 2019, starurile şi-au etalat din nou ţinutele spectaculoase la un alt eveniment de mare amploare, Critic’s Choice Awards 2019. Iar multe dintre ele au preferat monocromia, alegând albul pur pentru a impresiona în faţa reflectoarelor.

Evenimentul a avut loc la Barker Hangar în Santa Monica, California, şi s-a bucurat de o audienţă impresionantă, având în vedere că a adunat la un loc unele dintre cele mai mari staruri hollywoodiene din prezent.

Critic’s Choice Awards aduce în prim plan atât producţii televizate, cât şi pe cele de pe marele ecran. Anul acesta, filmul The Favourite a fost preferatul criticilor de film, adunând nu mai puţin de 14 nominalizări, inclusiv pentru Cel mai bun film, Cea mai bună actriţă (Olivia Colman) şi Cea mai bună actriţă într-un rol secundar (Rachel Weisz şi Emma Stone). În ceea ce priveşte producţiile TV, The Americans, The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story şi Escape at Dannemora au avut câte cinci nominalizări fiecare. Iar câştigătorii merită felicitările noastre cu prisosinţă!

image

E momentul să le admirăm şi pe celebrităţile care au strălucit pe covorul roşu! Julia Roberts, de pildă, a repetat figura de la Globurile de Aur, alegând pantaloni cu o trenă impresionantă.

Lady Gaga s-a simţit şi la Critic’s Choice Awards ca peştele-n apă, captând toate privirile în rochia sa cu umerii goi, de un alb impresionant, pusă în valoare de trena spectaculoasă şi de cerceii Djula din diamant.

Mandy Moore a preferat şi ea albul, rochia ei fiind pe cât de simplă, pe atât de avantajoasă siluetei sale.

Emily Blunt şi Chrissy Teigen sunt alte vedete care au strălucit pur şi simplu în alb la Critic’s Choice Awards 2019. Ce-i drept, pe Emily am admirat-o mai mult pentru relaţia minunată pe care trebuie să o aibă cu John Krasinski, care a însoţit-o pe actriţă pe covorul roşu şi i-a adus zâmbetul pe buze. Cei doi sunt căsătoriţi încă din 2010 şi arată mai îndrăgostiţi ca niciodată unul de altul!

image

Nu puteam să o trecem cu vederea pe Charlize Theron, care a arătat senzaţional pe covorul roşu. Frumoasa actriţă a optat pentru o rochie metalică, ce-i pune în valoare silueta şi face un contrast minunat cu tenul ei deschis la culoare. O divă în adevăratul sens al cuvântului!

Pentru a admira vedetele care au făcut furori la Critic’s Choice Awards 2019, dă click pe galeria foto!Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg