Vedetele au strălucit la gala Digital Divas. Cine a fost premiată pentru discursul despre menopauză

13 septembrie, 2024

Gala Digital Divas a avut loc joi, 12 septembrie, la Palatul Bragadiru, și a reunit cele mai influente voci din mediul digital din România.

Printre premiantele faimoase ale serii s-au numărat Alexia Eram, The Digital Diva of the Year, Theo Rose, Alina Ceușan, Alice Cavaleru, Ela Crăciun, Sonia Argint și Andreea Raicu, unele dintre aceste vedete înnobilând seara cu ținutele lor glam. 

Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg

Un premiu special a fost cel primit de Ileana Badiu, care a fost recompensată cu Premiul de Excelență Women’s Advocacy Award pentru performanțele de a fi primul comunicator din România care își asumă un discurs deschis despre longevitate și menopauză.

„Menopauza nu este o alegere, este o realitate inevitabilă de care nu trebuie să ne ascundem, pe care trebuie să o acceptăm cu toții, despre care trebuie să vorbim, să fim informate, să fim pregătite ca pentru o etapă firească a vieții, care implică însă o avalansă de schimbări, simptome și necesități.”, spune Ileana Badiu în contextul în care 9,8 milioane din populația României este compusă din femei, 42% din forța de muncă a României este formată din femei, iar 40% dintre acestea se află în perimenopauză și menopauză.  

După ce a creat o adevărată revoluție în spațiul public expunându-și povestea personală de teamă, singurătate, jenă și lipsă a informațiilor la instalarea propriei etape de menopauză cu 8 ani în urmă, Ileana Badiu și-a asumat în ultimul an misiunea de a fi portavocea femeilor din România și a nevoii lor de a fi informate, de a cunoaște cele peste 70 de simptome ale menopauzei și de a avea spațiul social și medical pentru a le discuta, trata și gestiona cât mai bine pentru o viață împlinită.

Ileana Badiu 6 jpg

„Ne-am strâns în doar câteva luni pe facebook și în mediul online aproape jumătate de million de femei într-o comunitate unită în care vorbim despre menopauză și de aceea nu ne putem opri aici. Este o nevoie uriașă de comunicare pe acest subiect, sunt milioane de femei tăcute și rușinate care se feresc să accepte, să se informeze, să discute și să ia în calcul firescul etapei menopauzei care se instalează conform ultimelor studii, tot mai devreme, cu începere de la 35 de ani”, declară Ileana despre Suntlamenopauza.ro, prima platformă din România dedicată femeilor aflate la perimenopauză și menopauză, care se va lansa în mediul online la finalul lunii septembrie.

Foto: PR



Recente pe Ok! Magazine

Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg