Vedetele au testat savoarea unei cine gătite în cuptorul revoluţionar Dialog, de la Miele FOTO&VIDEO

9 octombrie, 2019
41 cuptorul dialog miele jpg jpeg

Miele a lansat în România cuptorul revoluţionar Dialog, în cadrul unui eveniment plin de savoare şi rafinament gastronomic, organizat împreună cu revista OK!

Noutatea care vine de la Miele a fost atracţia evenimentului de aseară, de la Miele Center, unde Chefii Adi Hădean şi Liviu Chiorpec au oferit invitaţilor un cooking show pe cinste. Vedetele au putut asista astfel la pregătirea unui peşte în gheaţă şi a unei fripturi de vită în ceară – fără ca gheaţa şi ceara să se topească. Rezultatul, în ambele cazuri, a avut un gust care a cucerit papilele gustative ale celor prezenţi.

dsc 8169 jpg jpeg
Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu
Albertina Ionescu
Albertina Ionescu

Cum au fost posibile aceste două demonstraţii uluitoare? Cuptorul Dialog aduce o tehnologie unică, cu unde elctromagnetice, care poate găti, de pildă, un peşte în interiorul unui cub de gheaţă, fără a-l topi. Astfel, Dialog reinventează gastronomia prin utilizarea tehnologiei M Chef, dezvoltată de Miele, care permite undelor electromagnetice să răspundă inteligent la textura alimentelor. De aici şi numele Dialog – tehnologia exclusivă Miele face ca senzorii cuptorului minune să păstreze un dialog constant cu mâncarea.

Un dialog constant şi foarte reuşit a fost, de altfel, sloganul întregii seri – dialogul Chefilor Liviu Chiorpec şi Adi Hădean cu invitaţii, dar şi socializarea în sine, încurajată de preparatele aparte pregătite de ei, printre care s-au numărat şi un biftec tartar memorabil marca Hădean, dar şi Gyoza cu foie gras. Mâncarea s-a împletit perfect cu limonadele cu arome speciale de la MAIDAN şi cu vinurile pregătite de sommelier Eduardo Garcia Del Amo.

dsc 8099 jpg jpeg

Printre cei care s-au bucurat de toate aceste delicii gastronomice pregătite în cuptorul Dialog s-au numărat Andreea Berecleanu, Anca Serea, Albertina Ionescu, Sonia Argint Ionescu, Virgil Ianţu, Răzvan Exarhu, Livia Graur, Cristina Şişcanu, Andreea Marinescu, Cosmin Stan, Mihaela Bîrzilă, Diana Bart, Dana Săvuică, Ela Crăciun, Maria Andrei, Irina Mohora, Andreea Perju, Eugenia Şerban, Crina Abrudan, Irina Wagner, Alina Ceuşan. (vezi galeria foto)

Tehnologia din cuptorul Dialog oferă şi avantajul gătitului volumetric, astfel că orice tip de carne va fi preparat uniform, atât la exterior, dar mai ales în interior, un lucru extrem de dificil de realizat cu un cuptor convenţional. Rezultatele sunt datorate tot undelor electromagnetice, care nu ard suprafaţa mâncării, astfel că Dialog poate coace şi o pâine fără coajă. Pentru utilizatorii care doresc, totuşi, să simtă gustul clasic al pâinii sau aroma cărnii prăjite, M Chef este combinat cu o altă metodă de gătire, încălzirea convenţională.

Revoluţia gastronomică este completată de un timp de preparare unic în lume, ce poate fi şi cu 70% mai scurt. De exemplu, carnea de pui va fi perfect gătită în doar 15 minute, faţă de 45-60 de minute, iar cotletul de vită în 55 de minute, faţă de 120 de minute.

Foto: Sorin Stana



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez, misterioasă și șic pe străzile din New Jersey, Profimedia (2) jpg
banner mihaela tatu jpg
FotoJet Beckham jpg
Raluca Moianu e bunică, Mara Boglea a născut   Facebook (2) jpg
FotoJet (37) jpg
Vedete și inele de logodnă colaj2 jpg jpg
Angela Gheorghiu la 59 de ani   Facebook (3) jpg
Cleopatra Stratan pentru Musette 2025   Tibi Clenci (4) jpg
Julia Roberts  foto   Shutterstock jpg
FotoJet (39) jpg
Jennifer Lopez, ravisantă pe covorul roșu la premiera pe Broadway a ”Good Night And Good Luck”, Profimedia (2) jpg
FotoJet (38) jpg
Dani Otil si Gabriela Prisacariu   Instagram jpg
FotoJet (37) jpg
Jennifer Garner jpg
Brigitte Macron și Regina Mary profimedia 0982292571 jpg
Val Kilmer
Cele patru zodii norocoase, foto Shutterstock jpg