Vedetele au testat savoarea unei cine gătite în cuptorul revoluţionar Dialog, de la Miele FOTO&VIDEO

9 octombrie, 2019
41 cuptorul dialog miele jpg jpeg

Miele a lansat ├«n Rom├ónia cuptorul revolu┼úionar Dialog, ├«n cadrul unui eveniment plin de savoare ┼či rafinament gastronomic, organizat ├«mpreun─â cu revista OK!

Noutatea care vine de la Miele a fost atrac┼úia evenimentului de asear─â, de la Miele Center, unde Chefii Adi H─âdean ┼či Liviu Chiorpec au oferit invita┼úilor un cooking show pe cinste. Vedetele au putut asista astfel la preg─âtirea unui pe┼čte ├«n ghea┼ú─â ┼či a unei fripturi de vit─â ├«n cear─â ÔÇô f─âr─â ca ghea┼úa ┼či ceara s─â se topeasc─â. Rezultatul, ├«n ambele cazuri, a avut un gust care a cucerit papilele gustative ale celor prezen┼úi.

dsc 8169 jpg jpeg
miele berecleanu jpg jpeg
Andreea Berecleanu
dsc 7984 jpg jpeg
Albertina Ionescu

Cum au fost posibile aceste dou─â demonstra┼úii uluitoare? Cuptorul Dialog aduce o tehnologie unic─â, cu unde elctromagnetice, care poate g─âti, de pild─â, un pe┼čte ├«n interiorul unui cub de ghea┼ú─â, f─âr─â a-l topi. Astfel, Dialog reinventeaz─â gastronomia prin utilizarea tehnologiei M Chef, dezvoltat─â de Miele, care permite undelor electromagnetice s─â r─âspund─â inteligent la textura alimentelor. De aici ┼či numele Dialog ÔÇô tehnologia exclusiv─â Miele face ca senzorii cuptorului minune s─â p─âstreze un dialog constant cu m├óncarea.

stanga
dreapta
16 adi hadean jpg jpeg
17 albertina ionescu lansare miele jpg jpeg
18 anca serea lansare miele jpg jpeg
19 andreea berecleanu lansare miele 3 jpg jpeg
20 andreea perju lansare miele 2 jpg jpeg
21 chiorpec jpg jpeg
22 cosmin stan si andreea marinescu lansare miele jpg jpeg
23 crina abrudan lansare miele jpg jpeg
32 livia graur lansare miele 2 jpg jpeg
33 maria andrei lansare miele jpg jpeg
34 mihaela birzila lansare miele 5 jpg jpeg
35 razvan exarehu lansare miele jpg jpeg
36 sonia argint ionescu lansare miele jpg jpeg
37 virgil iantu lansare miele jpg jpeg
24 cristina siscanu lansare miele 1 jpg jpeg
25 dana savuica lansare miele 4 jpg jpeg
26 diana bart lansare miele 11 jpg jpeg
27 dsc 8169 jpg jpeg
28 ela craciun lansare miele 6 jpg jpeg
29 eugenia serban lansare miele 2 jpg jpeg
30 irina mohora lansare miele 1 jpg jpeg
38 irina wagner lansare miele jpg jpeg
40 alina ceusan lansare miele jpg jpeg

Un dialog constant ┼či foarte reu┼čit a fost, de altfel, sloganul ├«ntregii seri ÔÇô dialogul Chefilor Liviu Chiorpec ┼či Adi H─âdean cu invita┼úii, dar ┼či socializarea ├«n sine, ├«ncurajat─â de preparatele aparte preg─âtite de ei, printre care s-au num─ârat ┼či un biftec tartar memorabil marca H─âdean, dar ┼či Gyoza cu foie gras. M├óncarea s-a ├«mpletit perfect cu limonadele cu arome speciale de la MAIDAN ┼či cu vinurile preg─âtite de sommelier Eduardo Garcia Del Amo.

dsc 8099 jpg jpeg

Printre cei care s-au bucurat de toate aceste delicii gastronomice preg─âtite ├«n cuptorul Dialog s-au num─ârat Andreea Berecleanu, Anca Serea, Albertina Ionescu, Sonia Argint Ionescu, Virgil Ian┼úu, R─âzvan Exarhu, Livia Graur, Cristina ┼×i┼čcanu, Andreea Marinescu, Cosmin Stan, Mihaela B├«rzil─â, Diana Bart, Dana S─âvuic─â, Ela Cr─âciun, Maria Andrei, Irina Mohora, Andreea Perju, Eugenia ┼×erban, Crina Abrudan, Irina Wagner, Alina Ceu┼čan. (vezi galeria foto)

Tehnologia din cuptorul Dialog ofer─â ┼či avantajul g─âtitului volumetric, astfel c─â orice tip de carne va fi preparat uniform, at├ót la exterior, dar mai ales ├«n interior, un lucru extrem de dificil de realizat cu un cuptor conven┼úional. Rezultatele sunt datorate tot undelor electromagnetice, care nu ard suprafa┼úa m├ónc─ârii, astfel c─â Dialog poate coace ┼či o p├óine f─âr─â coaj─â. Pentru utilizatorii care doresc, totu┼či, s─â simt─â gustul clasic al p├óinii sau aroma c─ârnii pr─âjite, M Chef este combinat cu o alt─â metod─â de g─âtire, ├«nc─âlzirea conven┼úional─â.

Revolu┼úia gastronomic─â este completat─â de un timp de preparare unic ├«n lume, ce poate fi ┼či cu 70% mai scurt. De exemplu, carnea de pui va fi perfect g─âtit─â ├«n doar 15 minute, fa┼ú─â de 45-60 de minute, iar cotletul de vit─â ├«n 55 de minute, fa┼ú─â de 120 de minute.

Foto: Sorin StanaRecente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg