Vedetele care și-au bucurat fanii cu imagini de Crăciun. Cele mai spectaculoase fotografii de sărbători

27 decembrie, 2022
Vedetele II de Craciun (3) jpg

Vedetele noastre autohtone au oferit publicului un conținut tradițional și cu ocazia acestor sărbători.

S-au reunit în jurul bradului de Crăciun și le-au urat urmăritorilor toate cele bune. Instagram a fost un mare catalog al imaginilor de Crăciun, și de data aceasta. Unii în țară, unii departe de România, vedetele au distribuit cu generozitate fotografii în spiritul sărbătorilor de iarnă. S-a remarcat și o tendință anul acesta, poza în pijama. Foarte confortabili, în ținute de casă, ele sunt starurile care au pozat astfel: Loredana, Dani Oțil, Cristi Borcea și Valentina Pelinel, Pepe, Giulia.

Și mămicile sexy din showbiz s-au pozat frumos, la brad: Corina Caciuc, noua parteneră a lui Laurențiu Reghecampf, Andreea Antonescu, Larisa Tănăsoiu, soția omului de afaceri Alin Ionescu (fostul soț al Cristinei Spătar). 

Alin Ionescu și Larisa duc o viață de vis

Departe de ochii curioșilor, dar suficient de curajoși încât să le arate internauților frânturi din viața lor personală, Alin Ionescu și Larisa duc o viață de vis. Au parte de vacanțe în diverse destinații, care mai de care mai frumoase și mai râvnite de oameni, cu private jet, de haine scumpe și de alte lucruri luxoase la care alții doar visează.

Știristele Andreea Esca (PRO TV) și Andreea Berecleanu (PRIMA TV) au pozat alături de copii și de soți, îmbrăcate elegant, iar Adela Popescu și Radu Vâlcan au petrecut Crăciunul în Thailanda, acolo unde Radu filmează pentru un nou sezon al show-ului „Insula iubirii”. S-au așezat pe nisipul fierbinte, și-au pus căciulițe de Moș Crăciun și au ciocnit un pahar de vin în fața unui brad împodobit la 30 de grade Celsius.

Laura Cosoi a plecat într-o curajoasă excursie în Vietnam, cu toate cele trei fetițe, dar a avut grijă să lase o poză tradițională de Crăciun.

Multe persoane o laudă pe Laura Cosoi, tocmai fiindcă nu are nicio reținere să plece cu fiicele sale, chiar dacă sunt foarte mici. Atât ea, cât și soțul său, Cosmin, merg cu încredere că pot gestiona situația și da, o fac admirabil.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg