Vedetele care și-au transformat despărțirile în melodii profitabile. ”O divă încasează bani, nu plânge”

17 ianuarie, 2023
FotoJetMiley și Shakira jpg

Acestea sunt despărțirile vedetelor care au ajuns cântece celebre, aducătoare de mulți bani.

Cel mai recent exemplu, Shakira.

Shakira GettyImages 489350047 jpg

Cântăreața a vrut să-l facă KO pe fostul iubit Gerard Pique, dar a stârnit o adevărată campanie mediatică pro și contra. Oricum ar fi, artista columbiană a dat lovitura cu a sa colaborare cu Bizarrap. Clipul a zguduit Youtube-ul și a strâns 50 milioane de vizualizări în doar 24 de ore de la lansare. Melodia e ușor de reținut și fredonat și se potrivește mănușă multor cupluri. Hiturile de adio sunt o găselniță profitabilă a starurilor. Dacă tot ne-am despărțit și viața ne este pe tapet, de ce n-am face și bani din asta? Shakira spune clar în melodia sa: ”O tipă ca mine, încasează bani, nu plânge.”

Și o înțelegem, are probleme cu banii și cu Fiscul spaniol, o sursă de profit suplimentară este excelentă.

Din jignirile pe care i le aduce lui Pique, și acesta s-a trezit cu o sponsorizare binevenită. Shakira a râs de el și i-a spus că a lăsat un Ferrari pentru un Twingo, un Rolex pentru un Casio. Cele două firme batjocorite și-au anunțat de îndată sprijinul pentru Pique, iar o campanie de meme-uri amuzate a umplut spațiul online.

Taylor Swift și-a transformat și ea despărțirea în cântecul ”All Too Well”. Artista a făcut furori cu el la lansare. Deși nu a confirmat niciodată, se zvonește că melodia i-a fost dedicată lui Jake Gyllenhaal.

“Cry Me a River” a lui Justin Timberlake a rupt topurile când a apărut și a devenit un ever-green, o melodie adorată de îndrăgostiți. Colaborarea Justin Timberlake – Timbaland a devenit rapid hit și a fost inspirată de o discuție dintre artist și Britney Spears. ”Brit l-a menționat într-un spectacol la care și el participa, iar asta l-a înfuriat teribil.”, a dezvăluit Timbaland lui Hollywood Reporter. Justin Timberlake furios după interacțiunea cu blondina, a spus la vremea respectivă: ”Nu-mi vine să cred că mi-ai făcut asta, mi-ai fost soare, mi-ai fost pământ...” Exact versurile din melodie.

Alanis Morissette, You Oughta Know. Se pare că mai mulți foști ai artistei s-ar fi proclamat ”motivul care a stat la baza piesei.”

Este una dintre cele mai puternice melodii de dragoste scrise vreodată. Totuși, se zvonește că hitul îi este dedicat lui Dave Coulier, partenerul lui Alanis Morissette din perioada lansării piesei.

Miley Cyrus, Flowers. O piesă lansată recent, care vorbește despre o despărțire devastatoare și cum va reuși ea să își revină. Nu ne lipsesc nici indiciile, piesa plină de durere a fost lansată ca un cadou, cu câteva ore înainte de ziua fostului iubit Liam Hemsworth.

Selena Gomez, Lose You to Love Me. O perioadă s-a crezut că i-ar fi dedicată lui Justin Bieber, la fel cum melodiile lui părea scrise pentru Selena Gomez. Cei doi au mers mai departe, dar bruneta pare că ar fi avut ultimul cuvânt. Este o baladă devastatoare.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg