Vedetele cu care turiştii şi-ar dori să petreacă o noapte

26 noiembrie, 2010
george clooney   67540797 jpeg

Turiştii europeni şi-ar dori cel mai mult să petreacă o noapte la hotel cu Julia Roberts, potrivit unui sondaj realizat de site-ul de rezervări hoteliere hotel.info.

Turiştii europeni şi-ar dori cel mai mult să petreacă o noapte la hotel cu Julia Roberts, potrivit unui sondaj realizat de site-ul de rezervări hoteliere hotel.info.

"Imaginaţi-vă că aveţi dreptul la o dorinţă şi trebuie să numiţi vedeta cu care doriţi să petreceţi o noapte la hotel. Pe cine aţi alege?", a fost întrebarea pe care editorii site-ului de rezervări hoteliere hotel.info, la care sunt afiliate peste 200.000 de hoteluri din lume, au pus-o clienţilor lor europeni. Turiştii au avut posibilitatea de a numi o vedetă din zilele noastre şi o vedetă sau un personaj celebru din trecut.

Julia Roberts a ocupat prima poziţie în preferinţele bărbaţilor, cu un procent de 19,5% din totalul voturilor exprimate. Poziţia a doua a revenit actriţei americane Angelina Jolie (16,5%). Podiumul a fost completat de actriţa galeză Catherine Zeta-Jones (15,5%).

Poziţiile următoare au fost ocupate, în ordine, de Jessica Alba (9,7%), Keira Knightley (5,96%), Madonna (5,14%), Katy Perry (5,02%), Kate Beckinsale (4,67%), Lady Gaga (3,86%) şi Sienna Miller (2,22%).

image

În topul similar masculin, actorul american George Clooney a ocupat prima poziţie, totalizând 23,74% din preferinţele doamnelor. Locul al doilea a revenit actorului american Richard Gere, cu 13,42% din totalul voturilor, iar actorul Johnny Depp s-a clasat pe poziţia a treia, cu 12,37% din voturi.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg