Vedetele de la Hollywood care îl sprijină pe Donald Trump, puse la zid. Ce actriţă a fost jignită după ce a declarat că votează cu actualul preşedinte?

20 octombrie, 2020
3 barron trump coronavirus jpg jpeg

În Statele Unite, campania prezidenţială capătă nuanţe neplăcute.

Şi nu ne referim neapărat la atacurile murdare la adresa fiecăruia dintre cei doi candidaţi, Donald Trump şi Joe Biden, ci şi la o anume dictatură a opiniei politice instaurate în showbiz şi la Hollywood. Cumva, dacă vrei să continui să fii relevant, trebuie să-l susţii public pe contracandidatul lui Trump.

A păţit-o actriţa Kirstie Alley, în vârstă de 69 de ani. În weekend, aceasta a postat pe contul ei de Twitter că votează cu preşedintele în exerciţiu al Americii. 

"Votez cu Donald Trump deoarece nu este un politician. Am votat cu el acum patru ani din acest motiv şi voi vota din nou tot din acest motiv. El rezolvă lucrurile rapid şi va impulsiona economia foarte repede."

1 gettyimages 461509592 jpg jpeg

Această postare a actriţei cunoscute pentru rolul din filmul Uite cine vorbeşte a stârnit reacţii vehemente printre cei care o urmăresc pe conturile sociale, printre care şi vedete de la Hollywood precum Patricia Arquette, care i-au ironizat şi criticat opinia politică. Mulţi i-au replicat că este irelevantă azi la Hollywood.

Un alt star care şi-a arătat recent sprijinul pentru Donald Trump este rapperul 50 Cent. Acesta a postat pe Twitter că are de gând să voteze cu Trump, chiar dacă ştie că acestuia nu îi plac americanii de culoare.

2 50 cent gettyimages 1169275117 jpg jpeg

Artistul nu este de acord cu intenţia lui Biden de a impozita cu 62 % pe americanii care câştigă cel puţin 400.000 de dolari pe an, categorie în care se înscrie şi 50 Cent. Evident că şi această postare a artistului a strânit numeroase reacţii negative pe social media.

Una peste alta, trebuie să recunoaştem că starurile care îşi arată susţinerea pentru Trump au viaţă grea, azi, la Holywood.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg