Vedetele de la Hollywood care ├«l sprijin─â pe Donald Trump, puse la zid. Ce actri┼ú─â a fost jignit─â dup─â ce a declarat c─â voteaz─â cu actualul pre┼čedinte?

20 octombrie, 2020
3 barron trump coronavirus jpg jpeg

În Statele Unite, campania prezidenţială capătă nuanţe neplăcute.

┼×i nu ne referim neap─ârat la atacurile murdare la adresa fiec─âruia dintre cei doi candida┼úi, Donald Trump ┼či Joe Biden, ci ┼či la o anume dictatur─â a opiniei politice instaurate ├«n showbiz ┼či la Hollywood. Cumva, dac─â vrei s─â continui s─â fii relevant, trebuie s─â-l sus┼úii public pe contracandidatul lui Trump.

A p─â┼úit-o actri┼úa Kirstie Alley, ├«n v├órst─â de 69 de ani. ├Än weekend, aceasta a postat pe contul ei de Twitter c─â voteaz─â cu pre┼čedintele ├«n exerci┼úiu al Americii. 

stanga
dreapta
1 gettyimages 461509592 jpg jpeg
2 50 cent gettyimages 1169275117 jpg jpeg
3 barron trump coronavirus jpg jpeg

"Votez cu Donald Trump deoarece nu este un politician. Am votat cu el acum patru ani din acest motiv ┼či voi vota din nou tot din acest motiv. El rezolv─â lucrurile rapid ┼či va impulsiona economia foarte repede."

1 gettyimages 461509592 jpg jpeg

Aceast─â postare a actri┼úei cunoscute pentru rolul din filmul Uite cine vorbe┼čte a st├órnit reac┼úii vehemente printre cei care o urm─âresc pe conturile sociale, printre care ┼či vedete de la Hollywood precum Patricia Arquette, care i-au ironizat ┼či criticat opinia politic─â. Mul┼úi i-au replicat c─â este irelevant─â azi la Hollywood.

Un alt star care ┼či-a ar─âtat recent sprijinul pentru Donald Trump este rapperul 50 Cent. Acesta a postat pe Twitter c─â are de g├ónd s─â voteze cu Trump, chiar dac─â ┼čtie c─â acestuia nu ├«i plac americanii de culoare.

2 50 cent gettyimages 1169275117 jpg jpeg

Artistul nu este de acord cu inten┼úia lui Biden de a impozita cu 62 % pe americanii care c├ó┼čtig─â cel pu┼úin 400.000 de dolari pe an, categorie ├«n care se ├«nscrie ┼či 50 Cent. Evident c─â ┼či aceast─â postare a artistului a str├ónit numeroase reac┼úii negative pe social media.

Una peste alta, trebuie s─â recunoa┼čtem c─â starurile care ├«┼či arat─â sus┼úinerea pentru Trump au via┼ú─â grea, azi, la Holywood.