Vedetele primesc ameniţări cu moartea. Cine a căzut victima terorii!

1 aprilie, 2021
1 blue and pink collage clothes retail shop facebook post png png

Tot mai multe vedete din România se plâng că sunt ameninţate. Unele primesc mesaje ciudate prin intermediul reţelelor de socializare, altora li se transmite în direct sau subliminal să aibă grijă de viaţa lor,  iar unele sunt atacate chiar în propriile emisiuni.

Cel mai recent episod, cel în care Mirela Vaida a fost atacată chiar când era în direct în emisiunea pe care o prezintă a fost doar începutul. În ultimele zile au apărut însă şi alte cazuri la fel de grave.

Cunoscuta actriţa Maia Morgenstern a fost ameninţată cu moartea. Maia Morgestern a publicat pe Facebook două capturi de ecran cu e-mailul care conţine ameninţări la adresa ei.

Speak este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului şi puţini şi-ar imagina că ar putea deranja pe cineva. Recent, artistul le-a dezvăluit fanilor din mediul online că a fost ameninţat de un individ, care se intitulează a fi „Vânătorul de influenceri”. Cântăreţul a mai spus că se teme chiar să meargă pe stradă din cauza unor astfel de semnale pe care le primeşte.

Realizatorul de televiziunea Mihai Gâdea a fost de multe ori ţinta ameninţărilor cu moartea. Până în 2015 însă, când Gândea a luat decizia să facă plângere la poliţie în momentul în care a primit o serie de mesaje de la un individ care detalia explicit cum l-ar lichida pe realizatorul TV. De atunci atacurile la adresa lui Mihai Gâdea au mai încetat, chiar dacă seria jignirilor de pe reţelele de socializare la adresa acestuia nu s-au împuţinat.

Dragoş Pătraru a primit şi el un mesaj de ameninţare de la un telespectator. Cel care i-a transmis ameninţarea cu moartea pe reţelele de socializare a făcut trimitere la episdoul Charlie Hebdo, atunci când mai mulţi jurnalişti şi-au pierdut viaţa în urmă unui atac extremist.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg