Vedetele s-au distrat alături de copiii lor la aniversarea parcului Miramagica FOTO

20 septembrie, 2017
antonia alex velea miramagica aniversare 2 ani 3 jpeg

Antonia, Alex Velea, Anda Adam şi multe alte vedete au petrecut o seară de neuitat, alături de copiii lor, în parcul Miramagica, sărbătorind doi ani de existenţă a celebrului loc de distracţii din Herăstrău.

Antonia şi Alex Velea l-au dus pe Dominic în parcul Miramagica.

Antonia şi Alex Velea au sosit la evenimentul aniversar alături de băiatul lor cel mare, Dominic.

Anda Adam şi soţul ei, Sorin, s-au jucat alături de fetiţa lor, Evelin, bucurându-se de atracţiile parcului de distracţii.

Ela Crăciun a fost însoţită de cei doi copii ai săi, Alesia şi Alex, precum şi de alţi 10 prieteni ai acestora.

Şerban Copoţ şi soţia lui, Ada, le-au oferit celor doi băieţi ai lor, Tedi şi Alexandru, momente de neuitat în atracţiile locului de joacă.

La fel au procedat cu copiii lor şi Bianca IoniţăKinga VargaSimona şi Rareş DragomirPatrizia PaglieriMarius EliseiVica Blochina, Andreea şi Laura de la Amadeus, Andreea Perju,  în timp ce DJ Wanda şi Sylvia au retrăit, la rândul lor, momentele copilăriei bucurându-se de toate atracţiile parcului.

Invitaţii au petrecut trei ore de neuitat, timp în care s-au urcat în marea roata Miramagica, de unde au admirat Bucureştiul de la înălţime, au condus maşinuţele şi bărcuţele tamponabile, au sărit pe salteaua elastică, s-au învârtit în caruselul Tornado, s-au plimbat cu trenuleţul Funny Express, au concurat la Derby si au simţit ce înseamnă să sfideze gravitaţia în turnul Spark.

Alex Velea a fost invitatul special al evenimentului şi a susţinut un concert care a inclus cele mai cunoscute piese ale sale. La finalul concertului, artistul a cântat “La Mulţi Ani”, timp în care pe scenă a fost adus tortul aniversar, format din 300 de acadele, pe care Alex le-a împărţit ulterior copiilor prezenţi la concert.

În parcul Miramagica, situat în parcul Herastrau, intrarea din Soseaua Nordului, copiii, dar şi cei mari, se pot distra în fiecare zi, bucurându-se de atracţiile speciale: roata Miramagica, turnul Spark, Derby, maşinutele tamponabile Bumper Cars, caruselul Tornado, zona de sărituri pe saltele Jump Jump, trenuleţul de poveste Train Express, precum şi bărcuţele tamponabile Bumper Boats.

Foto: Yolo MediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg