Vedetele şi-au condus copiii în prima lor zi de şcoală

6 septembrie, 2022

Emoţii mari, şi pentru cei mici, dar şi pentru părinţi, în prima zi de şcoală. Iată cum a arătat ziua de 5 septembrie pentru vedetele şi copiii lor.

vedetele si copiii lor in prima zi de scoala jpg

Cu 10 zile înainte de data obişnuită, a sunat clopoţelul în toate instituţiile de învăţământ din România. Iar părinţii, mai conştiincioşi decât copiii, care şi-ar fi dorit ca vacanţa să nu se termine chiar atât de repede, şi-au făcut din timp "temele" şi i-au însoţit, cu flori şi cu emoţiile de rigoare, în prima lor zi de şcoală.

Cu lacrimi în colţurile ochilor şi conştientizând că a mai trecut un an şi că ai lor copii au crescut, vedetele s-au fotografiat cu cei mici în curtea şcolii, înainte ca învăţătoarele sau dirigintele să îi cheme la careu sau direct în clase. Mai ales dacă cei mici au mers prima oară la şcoală, cum s-a întâmplat în cazul Almei, fetiţa Amaliei Enache, a lui David, băieţelul Anei şi lui Radu Sîrbu (ex O-Zone) şi a lui Iris, fiica Principelui Nicolae cu Nicoleta Cîrjan, ori au intrat în clasa întâi, ca Andrei, fiul lui Eli Roman şi al lui Stelian Negrea. Mai obişnuite cu acest ritual, fetiţele Majdei Aboulumosha, Ianei Novac şi Liviei Graur au intrat în clasa a III-a. Asta în timp ce Maria, fiica Liviei Dilă, a intrat la liceu.

Cel mai bine o ştie Anca Serea, care a trecut prin emoţia începutului de şcoală de mai multe ori decât orice alt părinte din showbiz, ea având acasă 6 copii. "Prima zi de şcoală. Pentru unii este un nou început, pentru alţii o continuare a frumosului drum pe băncile şcolii. Indiferent de vârstă, prima zi de şcoală este încărcată de emoţii: de bucuria revederii colegilor şi prietenilor, dar şi a cadrelor didactice, de nerăbdarea de a învăţa lucruri noi, de nostalgia etapelor lăsate în urmă, de neliniştea specifică unui început. Chiar dacă am trecut deja prin prima zi de şcoală de foarte multe ori alături de copii, de fiecare dată am sufletul la fel de încărcat de emoţii, de fiecare dată mă simt din nou şcolar, alături de ei. Să avem cu toţii un an şcolar cât mai uşor, plin de bucurii şi realizări frumoase!", le-a transmis Anca Serea tuturor, alături de câteva instantanee cu micuţii ei, care sunt înscrişi la prestigioasa şcoală Olga Gudynn.

FOTO: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg