Vedetele şi-au condus copiii în prima lor zi de şcoală

6 septembrie, 2022

Emoţii mari, şi pentru cei mici, dar şi pentru părinţi, în prima zi de şcoală. Iată cum a arătat ziua de 5 septembrie pentru vedetele şi copiii lor.

vedetele si copiii lor in prima zi de scoala jpg

Cu 10 zile înainte de data obişnuită, a sunat clopoţelul în toate instituţiile de învăţământ din România. Iar părinţii, mai conştiincioşi decât copiii, care şi-ar fi dorit ca vacanţa să nu se termine chiar atât de repede, şi-au făcut din timp "temele" şi i-au însoţit, cu flori şi cu emoţiile de rigoare, în prima lor zi de şcoală.

Cu lacrimi în colţurile ochilor şi conştientizând că a mai trecut un an şi că ai lor copii au crescut, vedetele s-au fotografiat cu cei mici în curtea şcolii, înainte ca învăţătoarele sau dirigintele să îi cheme la careu sau direct în clase. Mai ales dacă cei mici au mers prima oară la şcoală, cum s-a întâmplat în cazul Almei, fetiţa Amaliei Enache, a lui David, băieţelul Anei şi lui Radu Sîrbu (ex O-Zone) şi a lui Iris, fiica Principelui Nicolae cu Nicoleta Cîrjan, ori au intrat în clasa întâi, ca Andrei, fiul lui Eli Roman şi al lui Stelian Negrea. Mai obişnuite cu acest ritual, fetiţele Majdei Aboulumosha, Ianei Novac şi Liviei Graur au intrat în clasa a III-a. Asta în timp ce Maria, fiica Liviei Dilă, a intrat la liceu.

Cel mai bine o ştie Anca Serea, care a trecut prin emoţia începutului de şcoală de mai multe ori decât orice alt părinte din showbiz, ea având acasă 6 copii. "Prima zi de şcoală. Pentru unii este un nou început, pentru alţii o continuare a frumosului drum pe băncile şcolii. Indiferent de vârstă, prima zi de şcoală este încărcată de emoţii: de bucuria revederii colegilor şi prietenilor, dar şi a cadrelor didactice, de nerăbdarea de a învăţa lucruri noi, de nostalgia etapelor lăsate în urmă, de neliniştea specifică unui început. Chiar dacă am trecut deja prin prima zi de şcoală de foarte multe ori alături de copii, de fiecare dată am sufletul la fel de încărcat de emoţii, de fiecare dată mă simt din nou şcolar, alături de ei. Să avem cu toţii un an şcolar cât mai uşor, plin de bucurii şi realizări frumoase!", le-a transmis Anca Serea tuturor, alături de câteva instantanee cu micuţii ei, care sunt înscrişi la prestigioasa şcoală Olga Gudynn.

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg