Vedetele şi copiii lor, şedinţe foto vesele la cornerul instagramabil de la OK! Vip Kids Picnic

30 mai, 2019
1 okvip2 jpg jpeg

Corturi ca din poveştile cu indieni din vestul sălbatic, baloane în culori vesele, leagăne şi alte decoraţiuni din lumea copilăriei.

Un astfel de decor de basm au găsit vedetele şi copiii acestora la cornerul EVENTlicious, cel mai instagramabil spaţiu de la OK! Vip Kids Picnic, unde copiii şi părinţii s-au delectat pe tot parcursul evenimentului marca revista OK!.

okvip 1 jpg jpeg

Amalia Enache şi fetiţa ei, Alma, Şerban Copoţ, soţia lui, Roxana, şi cei doi băieţi ai lor, Andreea Bănică şi copiii ei, Sofia şi Noah, Diana Bart şi fetiţa ei, Maira, Ela Crăciun şi Alesia şi multe alte familii VIP au fost încăntate de acest colţ superb aranjat pe pajiştea Hotelului Caro din Bucureşti.

okvip3 jpg jpeg
dsc 1444 jpg jpeg
dsc 1659 jpg jpeg
dsc 1665 jpg jpeg

La OK! Vip Kids Picnic, invitaţii noştri s-au bucurat cu mic, cu mare de activităţi pline de creativitate. De la ateliere de pictură realizate de echipa de la Petreceri Fantastice şi activităţi organizare de Opera Comică pentru copii şi până la momente de magie cu Magicianul Augustin şi atracţia serii, open space for creativity by Opel Grandland X, unde copiii, îndemnaţi de Fetiţa Zurli de la Gaşca Zurli, au avut ocazia să deseneze cu carioci acest nou model.

anca serea 3 jpg jpeg

Invitatul special al evenimentului, Răzvan Fodor, a fost spiriduş pentru o zi, aducându-l la petrecere cu un Opel Grandland X pe câştigătorul concursului organizat de site-ul nostru.

Seara s-a încheiat cu o tombolă cu premii surpriză de la sponsorii noştri: NEXT, Klorane, Avene, un aer condiţionat de ultimă generaţie de la Skyworth şi marele premiu, o săptămână la volanul Opelului Grandland X desenat de copii chiar în cadrul evenimentului.

Mulţumim sponsorilor noştri: OpelNEXTSanadorKlorane BebeEau Thermale AveneAqua CarpaticaClineo şi partenerilor: Hotel Caro, pentru locatie, EVENTlicious, pentru decoruri, Tort DesignPetreceri FantasticeOpera ComicaAlkaliane.ro.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG