Verdictul în cazul unchiului lui Kate Middleton, după ce a recunoscut că şi-a bătut soţia

15 noiembrie, 2017
kate jpeg

A făcut de ruşine întreaga Familie Regală după ce şi-a bătut soţia şi a fost arestat, iar acum unchiul lui Kate Middleton îşi recunoaşte vina. În luna octombrie, presa străină titra că Gary Goldsmith, fratele lui Carole Middleton este protagonistul unui scandal care i-a indignat pe membrii Casei Regale a Marii Britanii, presărat cu violenţă domestică.

image

După ce au participat la un eveniment, cineva ar fi apelat la numărul de urgenţă pentru a-l acuza pe Gary Goldsmith de violenţă domestică asupra soţiei sale, Julie-Ann Goldsmith, ceea ce a dus la arestarea bărbatului. Aşa se face că fratele mai mic al mamei Ducesei de Cambridge a trebuit să se prezinte în faţa magistraţilor de la Westminster pentru a-şi justifica fapta. Astfel, Gary, prezent marţi în faţa justiţiei britanice, a pledat vinovat pentru acuzaţiile de violenţă conjugală.

Unchiului Ducesei de Cambridge i-a fost interzis accesul în casa pe care a împărţit-o timp de 5 ani cu soţia sa, la scurt timp după ce a recunoscut că a abuzat-o fizic. Gary Goldsmith, în vârstă de 52 de ani, a bătut-o pe soţia sa, Julie-Ann Goldsmith, de 47 de ani, după ce s-au întors de la o gală de caritate din Londra, în luna octombrie. Totul s-a întâmplat în faţa unui şofer de taxi când Gary, ameţit de aburii alcoolului, a lăsat-o inconştientă pe soţia sa care, ulterior, a avut nevoie de îngrijire medicală.

image

Până acum, unchiul lui Kate a scăpat de o pedeapă mai aspră, singura condiţie pusă fiind aceea de a merge la casa lui şi a soţiei sale numai după ce stabileşte în prealabil o întâlnire. Procurorii chiar su solicitat o hotărâre de restricţie care să îi interzică bărbatului să-şi contacteze soţia, act care ar putea intra în vigoare începând cu viitoarea înfăţişare din proces.

Şoferul de taxi a depus şi el mărturie în acest caz:  "Cearta a avut loc în spatele unui taxi. Amândoi au ieşit din taxi iar doamna Goldsmith îl plesnea peste faţă pe soţul ei. " Apoi descrie modul în care Goldsmith o loveşte pe soţia sa cu pumnul stâng: "Doamna Goldsmith a căzut pe spate. Era inconştientă, nu se mişca". Se pare că cei doi soţi erau foarte beţi, doamna Goldsmith a primit un "croşeu de stânga” în urma căruia a căzut la pământ, unde a rămas nemişcată 15 secunde înainte să se ridice. Gary Goldsmith a pledat vinovat marţi şi îşi va afla pedeapsa la 21 noiembrie. Chiar dacă judecătoarea Emma Arbuthnot a exclus o pedeapsă cu închisoarea, ea a dat asigurări că "examinează serios mijloacele" care vor permite "apărarea acestei femei de acest bărbat"

Foto: Arhiva OK!, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg