Veșnică pomenire pentru anii pierduți! Petrecere inedită, de pomină, macabră pentru Gabriela Oțil, îndoliata sexy

23 noiembrie, 2022
gabi1 PNG

Sunt un cuplu inedit, de ce ar fi altfel petrecerea aniversară a unuia dintre ei? Soția lui Dani a schimbat prefixul și cei doi soți din cale afară de amuzanți au găsit de cuviință să petreacă în stil mare și cu accente macabre.

Oțil G (1) jpg

Gabriela Oțil Prisăcariu a ținut doliu pentru perioada de glorie când vârsta i se scria cu 2 la început. Pe tortul negru și macabru era scris ”RIP 20s” și invitația la eveniment a fost la fel de specială.

Dar ideea este că sărbătorita, Dani și invitații s-au distrat copios. Au dansat pe săturate, pe ritmuri latino, iar mâncarea a fost de poveste.

De mare ajutor este faptul că Dani deține propriul restaurant în inima Bucureștiului. În inima de fiță a Bucureștiului, mai exact. Foarte aproape de Parcul Herăstrău. Iar restaurantul are bucătari și personal foarte pregătit, care pune pe masă adevărate delicatese.

Gabriela Oțil a fost ca întotdeauna o revelație, superbă, suplă, aranjată, elegantă.

O îndoliată foarte sexy, am putea adăuga.

Pata de culoare a fost dată însă de aranjamentele florale și de zona unde invitații au putut face fotografii. Pentru acest lucru, Gabriela a ales un perete din baloane de culoare roz, albe și aurii.

Într-un mod foarte artistic, Gabriela Oțil și-a aprins singură lumânarea de pe tortul negru, ca și cum ar fi fost o țigară.

Printre invitați s-au numărat apropiații familiei Prisăcariu-Oțil, iar atomsfera a fost întreținută pe tot parcursul serii de mai mulți cântăreți, printre ei și Luis Gabriel.

Gabriela Oțil este o sărbătorită răsfățată, căci a primit o sumedenie de mesaje, cadouri și flori. Însă cireașa de pe tort este cadoul lui Dani!

Matinalul s-a întrecut pe sine și a scos din buzunar 100.000 de euro pentru a- oferi Gabrielei un Porche Cayenne Turbo! „Când realizezi că ai primit o mașină adevărată…”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, imediat după ce a primit cadoul din partea partenerului ei.

Nu o dată îți face soția 30 de ani, nu-i așa? Bravo, Dani, te-ai întrecut pe tine. Cei doi sunt părinții adorabilului Luca Tiago, iar primii ani ai băiețelului le ocupă cam tot timpul, însă nu refuză câte o petrecere pe cinste, din când în când.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg