Veste foarte dureroasă pentru Shakira. Piqué se pregătește să devină tată din nou

17 octombrie, 2022
pique cu ele PNG

În mod cert, anul acesta nu este unul bun pentru Shakira. Cântăreața este afectată de despărțirea de tatăl copiilor săi.

Fără dubiu. Iar asta se reflectă inclusiv în munca sa, căci artista are niște postări de-a dreptul zguduitoare, iar piesa așteptată pare că va vorbi despre durere și despărțire. Cântăreața a postat o imagine halucinantă cu o inimă umană călcată în picioare la propriu, de talpa unui bărbat. Apoi a postat mesaje care anunță viitoare piesă, Monotonia. Și a scris artista: ”Nu a fost vina ta, nu a fost nici a mea, a fost monotonia.”

FotoJet (29) jpg

Nu știu cât se poate da vina pe monotonie, căci jurnaliștii spanioli au descoperit că Piqué i-a fost necredincios și la începutul relației.

Însă vestea care umblă acum în presa spaniolă este îngrijorătoare pentru artistă. Potrivit surselor emisiunii „Socialité”, fotbalistul se pregătește să devină tată a treia oară. Piqué își dorește foarte mult un copil cu noua sa parteneră, Clara Chía, tânăra care a înlocuit-o pe Shakira, dar care îi seamănă izbitor artistei.

Jurnalistul spaniol Jordi Martín scrie regulat despre despărțirea celebrului cuplu, iar acum are informații că Piqué se înțelege minunat cu noua iubită și că fotbalistul ”lucrează” la un bebe cu Clara Chía, veste care o va dărâma pe solistă, e de părere jurnalistul.

Se pare că acesta este un subiect asupra căruia fostul cuplu nu a ajuns la un consens. Aparent, Piqué își dorește de mult timp un al treilea copil, însă Shakira a fost fermă și a susținut întotdeauna că doi sunt de ajuns.

Din informațiile lui Jordi Martín, relatate exclusiv pentru „Socialité”, fotbalistul e decis să o facă mamă pe Clara Chía cât mai repede. Iar pe Shakira o avertizează: ”Să fii tare! O să te doară vestea aceasta.”

Cei doi au grijă împreună de cei doi fii ai cuplului, Milan și Sasha. Ba chiar participă împreună la evenimente, dar ales să se ignore reciproc, fiind evident faptul că doar copiii îi mai țin legați.

Foto: Profimedia, Instagram și GettyRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg