Veşti bune de la Rona Hartner! Artista are un nou tratament: „Voi putea reveni pe scenă“ VIDEO

5 iunie, 2019
1 rona hartner jpg jpeg

La începutul primăverii, Rona Hartner făcea un anunţ trist: artista dezvăluia că are cancer şi că va trebui să urmeze un tratament în afara ţării.

La acea vreme, Rona Hartner spunea că bănuia de aproximativ şase luni că are cancer, însă refuza să creadă acest lucru şi încerca să fie cât mai pozitivă. După două luni de tratament, artista afirmă că se simte mai bine şi că, din cauza unui medicament, corpul ei nu reacţiona bine la tratament. Mai mult decât atât, Rona Hartner a spus şi că, după ce se va face nu nou tratament, va putea reveni pe scenă.

„Vă dau o veste bună: eloxoplatina a fost scoasă din tratament, pentru că aveam o reacţie alergică foarte rea şi acum voi suporta chimioterapia mult mai bine. După embolia pulmonară, am urmat un tratament care mi-a fost toxic şi la care am fost nevoită să renunţ, pentru că nu era benefic pentru organismul meu. Doctorul a oprit acest tratament şi mi-a spus că va trebui să urmez un alt tratament, care să-mi permită să revin şi pe scenă. Astfel voi suporta mult mai bine chimioterapia. Veştile din presă care vorbesc rău, să se abţină, că le dau în judecată. Dacă îmi revin, să se abţină, pentru că îi dau pe toţi în judecată pentru veştile anapoda pe care le dau în România“, a spus Rona Hartner.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg