Vezi cine-i cea mai hot vedetă

23 mai, 2012
barrefaelirtr2mn74 jpeg

Fiecare publicaţie mondenă pare a avea versiunea ei de top al celor mai sexy femei din lume. Cel mai recent i-a venit rândul revistei

Fiecare publicaţie mondenă pare a avea versiunea ei de top al celor mai sexy femei din lume. Cel mai recent i-a venit rândul revistei Maxim să alcătuiască clasamentul celor mai hot 100 femei din lume. Iar câştigătoare a fost fotomodelul Bar Rafaeli, fosta iubită a actorului american Leonardo DiCaprio.

image

"Sunt şocată de faptul că, dintre toate aceste doamne frumoase, eu sunt pe prima poziţie. Vă mulţumesc mult pentru faptul că aţi votat pentru mine. Mă simt cu adevărat onorată. Acesta este un titlu pe care nu îl voi uita niciodată", a declarat vedeta.

Pe poziţia a doua s-a clasat actriţa Olivia Munn, care a ocupat acelaşi loc şi în 2011, iar Mila Kunis a completat podiumul.

Pe locurile următoare s-au clasat cântăreaţa Katy Perry şi actriţa Olivia Wilde. Anul acesta, a fost pentru prima dată când cititorii revistei au fost cei care au decis topul celor mai fierbinţi femei din lume şi nu editorii.

Vezi aici topul completRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg