Vezi cum a fost la botezul fetiţei Ancăi Lungu

26 august, 2014
f69a8579 jpeg

Discretă din fire, prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a preferat să-şi creştineze fetiţa în cerc restrâns şi să petreacă cu doar câţiva prieteni în curtea casei de la Corbeanca. Iată primele imagini de la botez.

Discretă din fire, prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a preferat să-şi creştineze fetiţa în cerc restrâns şi să petreacă cu doar câţiva prieteni în curtea casei de la Corbeanca. Iată primele imagini de la botez.

Anca Lungu, şi-a creştinat duminică fetiţa, pe micuţa Natalia Adriana. „Prinţesa Linguriţă”, aşa cum o alintă părinţii, a venit pe lume mai devreme decât se aşteptau, iar de atunci e o bucurie şi o sursă inepuizabilă de energie şi voie bună pentru părinţi.

image

Despre marele eveniment, pe care Anca şi Ştefan au ales să îl sărbătorească între prieteni apropiaţi, prezentatoarea Observatorului spune: „Slujba a fost extrem de emoţionantă. Nu am reuşit să-mi stăpânesc lacrimile. Suntem fericiţi că avem un copil sănătos şi cuminte”.

image

După slujba de creştinare, Anca şi Ştefan şi-au invitat prietenii în curtea casei pe care au construit-o de curând:

„Am sărbătorit această zi specială cum nu se poate mai frumos: cu familia şi cei mai dragi prieteni, în curtea casei noastre”, a mai spus Anca Lungu, care a povestit şi cum au ales numele micuţei prinţese: „Numele Nataliei este ales înainte ca ea să existe pentru că Ştefan spunea ca îşi doreşte foarte mult o fetiţă care să se numească aşa. Tocmai de aceea, am spus că prenumele Natalia este ca o dorinţă împlinită. O va chema şi Adriana, după bunica mea, cea care m-a crescut, pentru că asta a fost o promisiune pe care i-am făcut-o bunicii mele înainte să moară. I-am spus că dacă va apărea o strănepoată, ea îi va purta numele.”

image

Foto: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE