Vezi cum arăta Brad Pitt la 20 de ani!

11 noiembrie, 2014
brad pitt 4 jpeg

Brad Pitt este un dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood. De-a lungul carierei sale, a câştigat numeroase premii şi nu de puţine ori a fost numit cel mai sexy bărbat în viaţă. Deşi anul acesta, în decembrie

Brad Pitt este un dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood. De-a lungul carierei sale, a câştigat numeroase premii şi, nu de puţine ori, a fost numit cel mai sexy bărbat în viaţă.

Deşi anul acesta, în decembrie, celebrul actor va împlini 51 de de ani, acesta este considerat încă un sex simbol. Însă, vă amintiţi cum arăta el la 20 de ani?

Zilele trecute, Brad Pitt a făcut publice câteva fotografii dintr-un shooting pe care l-a realizat la vârsta de 23 de ani, pe când nu era atât de faimos. Asta pentru că, deşi mai apăruse de câteva ori pe micul ecran, Brad Pitt a devenit cunoscut după ce a jucat în patru episoade în serialul Dallas, difuzate între decembrie 1987 şi februarie 1988. Rolul interpretat era cel al iubitului lui Charlie Wade (interpretat de Shalene McCall).

image

Şedinţa foto a fost realizată de actor (23) şi de partenera sa (15), Shalene Mc Call, despre care s-a zvonit la acea vreme că i-ar fi fost mai mult decât colegă de platou.

image

Însă, zvonurile n-au fost niciodată confimate. Brad, care este acum căsătorit cu Angelina Jolie, a pozat la acea vreme în denim şi tricouri decoltate, care îi lăsau la vedere trupul atletic. Puţin timid, Brad a zâmbit camerelor, în timp ce afişa în ipostaze tandre cu partenera sa, actriţa Shalene Mc Call.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG