Vezi detaliul inestetic din aceste poze cu Candice Swanepoel!

6 noiembrie, 2014
candice jpeg

Candice Swanepoel a fost descoperită la 16 ani, într-un mall din Durban. La scurt timp, Candice a ajuns să defileze pentru Victoria's Secret, fiind astfel primul model de origine sud-africană, care a prezentat lenjerie intimă pentru prestigiosul brand.

Candice Swanepoel a fost descoperită la 16 ani, într-un mall din Durban, Africa de Sud. La scurt timp, Candice a ajuns să defileze pentru Victoria's Secret, fiind astfel primul model de origine sud-africană, care a prezentat lenjerie intimă pentru prestigiosul brand. De-a lungul carierei sale, a fost imaginea mai multor firme, transformându-se din fetiţa inocentă în femeia fatală, prezentă în fanteziile multor bărbaţi.

Fiind conştientă de atuurile sale, îngeraşul Victoria's Secret şi-a făcut apariţia la un eveniment în New York, îmbrăcată cu o bluză neagră cu guler, mulată pe corp, şi o fustă grena, care îi lăsa la vedere un picior. Ţinuta extrem de sexy i-a pus în valoare silueta perfectă a manechinului, care a încercat să pozeze cât mai sexy lângă lenjeria intimă, expusă în magazinul Victoria's Secret.

image

Cu toate acestea, Candice a lăsat la vedere un detaliu total neaşteptat la un manechin de talia ei. Pilozitatea excesivă a fost sesizată de cei care o studiază pe vedetă îndeaproape. Fanii nu se aşteptau ca celebrul manechin să facă asemenea gafă: să vină la un eveniment cu păr pe mâini. Aşa nu, Candice!Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}