Viaţa amoroasă a lui Elton John înainte de-a recunoaşte că e gay. Cine a fost logodnica lui din tinereţe şi cum s-a despărţit de ea

26 martie, 2021
1 elton jpg jpeg

Pe 10 februarie 1984, faimosul muzician i-a cerut mâna lui Renate Blauel în timp ce mâncau împreună mâncare indiană. Trei zile mai târziu, erau deja căsătoriţi. „Şi-a dorit şi el să se conformeze, să încerce să ducă o viaţă normală”, l-a scuzat un amic la acea vreme. Şi soţia lui n-a fost singura femeie cu care Elton încercase să aibă o relaţie heterosexuală.

După patru ani de mariaj cu Blauel, cei doi au divorţat, în 1988, an în care Elton şi-a declarat, în mod public, bisexualitatea şi apoi homosexualitatea. Dar, înainte de acel moment, starul britanic a mai fost logodit cu o femeie. Linda Woodrow este numele ei şi l-a întâlnit pe John într-un cabaret din Sheffield.

Hitul "Someone Saved My Life Tonight", din 1969, descrie perfect acea perioadă din viaţa lui, când a evitat, în ultima secundă, o mare nenorocire şi a rupt logodna cu Linda. „Era cât pe ce să mă mai însor o dată, în tinereţe. Am ieşit în oraş şi m-am îmbătat cu Long John Baldry şi Bernie şi ei mi-au spus că n-ar trebui să mă însor. Ştiam că asta trebuia să fac, dar nu ştiam cum să rup logodna, să ies din toată situaţia complicată în care mă aflam. Aşa că m-am îmbătat şi am prins curaj să mă duc la ea şi să mă despart de ea”, a dezvăluit vedeta în 1991.

Ca să ofere o explicaţie plauzibilă logodnicei lui, Rocketman i-a spus că avea o relaţie cu proprietarul apartamentului său, care, aflând scuza acestuia, l-a dat afară din locuinţă. În ciuda relaţiei de scurtă durată pe care a avut-o cu unul dintre cei mai mari entertaineri din lume, Linda şi-a exprimat regretul că ea nu apare deloc în filmul despre viaţa lui Elton: „Ştiu că a fost acum mult timp în urmă relaţia noastră, însă eu sper că el nu m-a uitat. Sunt dezamăgită că n-am apărut deloc în film.”

Elton John este, în prezent, căsătorit cu David Furnish, cu care are doi băieţi. Ieri, legandarul muzician a împlinit 74 de ani!

Foro - Profimedia  Recente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi