Viaţa Corinei Chiriac de când a renunţat la emisiunea de la Naţional TV. Artista de 70 de ani pregăteşte o surpriză

3 august, 2020
5 corina chiriac 70 de ani 1 jpg jpeg

Doamna muzicii, la 70 de ani, le face tuturor cea mai frumoasă surpriză! Corina Chiriac a renunţat în luna mai la emisiunea pe care o prezenta de peste 10 ani la Naţional TV şi a pornit pe un nou drum. Iată despre ce este vorba!

În luna mai a anului acesta, Corina Chiriac a surprins când a dezvăluit că după 12 ani în care a prezentat emisiunea "Opriţi timpul" la Naţional TV îşi dă demisia. Eram în plină pandemie, iar aceasta a avut timp să reflecteze, a hotărât că aşa e mai bine: "Nevoită să stau mai mult în casă, am avut ocazia să stau de vorbă cu mine şi am aflat că am nevoie de o pauză de resetare personală şi profesională. După succesul de anul trecut când am schimbat prefixul, an în care am sărbătorit 50 de ani de carieră pe scena Cerbului de Aur, în emisiuni tv şi multe concerte, când am lansat la Eurostar dublul CD "Strada Speranţei" şi un site la care am muncit câţiva ani alături de o echipă, această pauză de două luni mi-a adus o alta perspectivă de viaţă. Una mai liniştită. Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Naţional TV. Mulţumesc tuturor membrilor echipei şi colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să "Ne-amintim Duminica" şi să "Oprim Timpul" împreună."

Cu toate acestea, artista de 70 de ani nu poate sta departe de pasiunile sale, a mai urcat chiar şi pe scena de la TVR 1, dar acum pregăteşte o surpriză de proporţii pentru fanii săi, mai ales pentru cei care o urmăreau mereu la Naţional TV. Corina Chiriac şi-a scris amintirile despre cei 70 de ani de viaţă şi 50 de carieră. Ea a anunţat: "Dragi prieteni, bun găsit !Am terminat cu bine de scris cartea amintirilor, azi am trimis textul la doamna care îmi face tehnoredactarea. Mi-ar place să o lansez la toamna, de ziua mea ! Să vedem...", spunea artista în luna iunie. 

6 corina chiriac scoate o carte 4 jpg jpeg

Se pare că în curând vom citi prima carte semnată de Corina Chiriac. Despre lansare, ea a făcut câteva declaraţii: "Îmi doresc un turneu cu viitoarea mea carte, cu conferinţe cu fani, cu oameni pe care să-i văd fata în fata, pe viu. Eu daca n-aş fi cântat n-aş fi avut aşa suuces, eu vorbesc cu oamenii, mă confund cu publicul. Dar poate interveni uzura şi trebuie să găsesc o altă modalitate de a comunica cu publicul. Trebuie să-ţi dai o resetare - am nevoie de o resetare, voi îi spuneţi reinventare.", a spus acesta pentru click.ro. 

3 corina chiriac scoate o carte 1 jpg jpeg

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg