Viaţa intimă a sex symbol-urilor din Vechiul Hollywood

27 iunie, 2017
Untitled collage(1) jpeg

Homosexualitatea şi relaţiile sado-masochiste s-au numărat printre practicile ocazionale ale unora dintre cele mai mari staruri din anii de glorie ai Hollywood-ului.   

James Dean avea relaţii sado-masochiste cu Marlon Brando

image

James Dean a jucat numai în trei filme şi s-a stins din viaţă la vârsta fragedă de 24 de ani, însă starul din Rebel fără cauză a intrat în memoria colectivă cu imaginea sa de tip dur şi singuratic pe care o afişa. Nimeni nu ştia amănunte despre viaţa sa intimă, însă câteva informaţii au ieşit la suprafaţă la câţiva ani buni de la moartea sa.

Astfel, în 2016, Darwin Porter şi Danforth Prince au scris biografia James Dean: Tomorrow Never Comes, în care au divulgat că actorul care a dispărut dintre noi prematur avea o relaţie... specială cu Marlon Brando. Adică cei doi actori întreţineau relaţii sexuale împreună, de genul celor sado-masochiste chiar.

Marlon Brando a recunoscut că a făcut sex cu bărbaţi

image

Transpira masculinitate prin toţi porii! A fost însurat de patru ori şi se zvoneşte că a fost tatăl a nu mai puţin de 17 copii! Cu toate astea, nu prea şi-a ascuns bisexualitatea, pentru că multă lume a aflat că unul dintre cei mai buni şi mai atrăgători actori din istoria cinematografiei americane nu spunea Nu unei distracţii ocazionale cu reprezentanţii aceluiaşi sex. Astfel, cel mai bine cunoscută idilă homosexuală a fost cu James Dean, dar se pare că s-a iubit şi cu Cary Grant, Montgomery Clift şi chiar şi cu Bob Dylan. “Ca mulţi alţi barbaţi, am avut şi eu experienţe homosexuale şi nu mi-e ruşine de asta!”, a declarat Marlon în 1976.

Marilyn Monroe ar fi preferat femeile în detrimentul bărbaţilor

image

Bărbaţii or prefera blondele, dar nu toate blondele preferă numai bărbaţii. De fapt, cea mai cunoscută blondă de pe marele ecran s-a iubit cu numeroşi reprezentanţi ai sexului puternic, dar n-a refuzat nici avansurile făcute de unele dintre cele mai frumoase femei din lume – Joan Crawford, Marlene Dietrich şi Elizabeth Taylor. Dovada lesbianismului ei se află în notiţele psihologului Ralph Greenson, pe care l-a frecventat în ultima parte a vieţii ei: “O, da, Crawford, am mers în dormitorul lui Joan, ea a avut un orgasm fantastic şi a ţipat din toţi rărunchii. Când ne-am mai întâlnit după aceea, voia să repetăm figura. După ce am refuzat-o, a devenit cam ranchiunoasă”, ar fi declarat Monroe.Recente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg