Viaţa legendarului actor Alain Delon. Ce relaţie tensionată a avut de-a lungul anilor cu copiii săi

18 aprilie, 2020
1 alain delon 84 de ani jpg jpeg

Legendarul actor Alain Delon a avut toată viaţa o relaţie tensionată cu copiii săi!

La cei 84 de ani ai săi, Alain Delon îşi pregăteşte marea ieşire din scenă. Ba chiar vorbea tot mai adesea despre dispoziţiile pe  care le-a dat pentru ziua dureroasei despărţiri de această lume. E de înţeles, de vreme ce aproape că nu mai poate merge, actorul suferind în 2019 un atac cerebral. Dar, deşi pare că s-a împăcat cu sine şi cu starea lucrurilor, este departe de-a fi obţinut şi concilierea cu familia sa. Şi asta pentru că, în ciuda simpatiei constante a publicului, în viaţa privată starul francez n-are parte de aceeaşi atmosferă prietenoasă.

Nu mai e niciun secret pentru nimeni faptul că relaţia cu fiii săi a fost dintotdeauna  tensionată –  începând cu primul  lui  născut, Christian  (57), din aventura avută cu cântăreaţa germană Christa Päffgen, pe care Delon nici nu l-a recunoscut vreodată, în ciuda evidenţei  fizice! Al doilea fiu al  său, Anthony,  din  mariajul cu Nathalie Barthélémy, se poartă cu el tot ca un străin, drept dovadă că nici acum, spre finalul vieţii, nu are milă de bătrâneţile lui: „Cred că viaţa i-a luat înapoi tot ce i-a dat. Este singur  şi nefericit. Dar nenorocirea şi-a făcut-o singur“, a spus actorul Anthony Delon când a fost întrebat de sănătatea tatălui său.

Cât despre mezinul Alain-Fabien, unul dintre cei doi copii avuţi cu manechinul olandez Rosalie van Breemen, acesta este cel mai pornit împotriva lui. Cunoscut în lumea modellingului şi novice într-ale cinematografiei, fiul cel mic are mereu ceva de povestit despre copilăria lui traumatizată de un Delon sever, isteric şi violent (susţine că l-ar fi tras de păr şi i-ar fi bătut mama) şi care-i interzicea să plângă, spunându-i milităros: „Fii bărbat!“.

Acelaşi Alain-Fabien care pune crizele lui adolescentine pe seama intransigenţei părintelui său, chiar şi acelea în care se droga ori ajungea să se joace cu revolverul de colecţie al tatălui său – împuşcând fără să vrea o colegă în abdomen! Şi, în ciuda câtorva interviuri conciliante, oferite la dublu cu Alain, tânărul a scris în secret volumul De la race des seigneurs (cu referinţă la filmul omonim din 1974), în care demolează, încă o dată, mitul Delon.

La adăpostul unei ficţiuni în care personajul principal, Alex Delval, visează să devină actor, ca tatăl său, în ciuda unei relaţii dezastruoase cu acesta (de sesizat similitudinile cu realitatea şi iniţialele AD), Alain-Fabien repune pe tapet toată drama sa: un tată, un fiu, dragostea, ura...

Dintre toţi copiii săi, doar Anouchka (28), la  rândul său actriţă,  e singura care nu-i impută lui Alain răutatea ori  abandonul, în ciuda despărţirii cu scandal de mama sa. Dar nici ea nu vrea nimic de la acesta. „Oamenii îşi imaginează că locuiesc într-un palat şi conduc un Rolls. Dar trăiesc în 38 de metri pătraţi cu  iubitul  meu  (actorul  Julien  Dereims),  cu câinele şi pisica noastră şi ne este bine aşa“.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}