„Viaţa mea profesională era în creştere, dar în viaţa personală exista multă durere!” De ce a renunţat Bruce Willis la mariajul cu Demi Moore

7 iunie, 2021
11 delico4 jpg jpeg

Demi Moore şi Bruce Willis au fost cândva cuplul de aur de la Hollywood. Toţi ochii erau îndreptaţi către ei, erau iubiţi şi aclamaţi. La scurt timp după căsătorie au început să vină copiii, creşteau trei fiice frumoase şi erau fericiţi. Dar, din păcate, relaţia lor s-a destrămat în timp, iar povestea lor s-a terminat cu un divorţ. Dar când a decis Willis că nu mai vrea să fie căsătorit cu Moore?

Moore şi Willis s-au întâlnit la petrecerea dată după premiera unui film, Stakeout, în 1987. Amzant e faptul că atât Moore, cât şi Willis aveau alte angajamente în noaptea în care s-au cunoscut. Moore venise alături de fostul ei logodnic, Emilio Estevez, care era vedeta filmului. În memoriile sale, ea insistă că erau dar prieteni, deoarece îşi încheiaseră logodna pentru că Estevez o înşelase.

Estevez i-a spus lui Moore că Willis nu şi-a putut lua ochii de la ea toată noaptea. 

stanga
dreapta
1 delico jpg jpeg
2 delico2 jpg jpeg
3 delico3 jpg jpeg
11 delico4 jpg jpeg
5 delico5 jpg jpeg
6 delico6 jpg jpeg

La început, actriţa nu l-a crezut. Totuşi, atunci când Willis a întrebat dacă îi poate aduce o băutură a înţeles că avea dreptate. Ea a descris cât de bine s-a comportat  Willis în acea noapte. “Era un domn”.

„Nimeni nu mă mai tratase în acest fel”, a recunoscut ea în memoriile sale, Inside Out . „Bruce era atât de galant - în felul său plin de viaţă, un adevărat gentleman. Când am spus că este timpul să mă duc acasă, s-a oferit să mă ducă la maşină. Era atât de dornic de asta, ca un băieţel care nu voia să rateze camionul cu îngheţată. Când mi-a cerut numărul, am simţit un val, ca în adolescenţă.”

Potrivit autobiografiei publicate de Moore, Willis nu se putea acomoda cu faima lui Moore. La acea vreme, bruneta era cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, dar

Willis îşi dorea o căsătorie tradiţională. Una în care bărbatul era întreţinătorul şi femeia rămânea acasă pentru a avea grijă de copii. 

Când i s-a oferit ocazia fantastică de a face un film, el s-a enervat. Moore spune că Willis era nemulţumit că ea trebuie să fie, pentru o perioadă, departe de copii. Din păcate, părerile lor polarizante au ajuns să le distrugă mariajul..

„Viaţa mea profesională era în creştere, dar în viaţa personală exista multă durere”, spune actriţa „Bruce se pregătea să meargă să facă un film care se înregistra în Europa,  Hudson Hawk . Era o adevărată forfotă în jurul său, avea un buget imens. Bruce a lucrat la poveste şi a scris câteva dintre melodii. Chiar înainte de a pleca, a aruncat bombă: <<Nu ştiu dacă vreau să mai fiu căsătorit>>.

Demi recunoaşte că acest comentariu a distrus-o. Şi-a dat seama că nu vrea să fie cu cineva care nu investeşte 100% în căsătoria lor.

Moore crede, de asemenea, că Willis se afla într-un moment al vieţii sale în care îşi dorea libertatea în locul stabilităţii. Devenise celebru şi se îndepărta.

„ Bruce şi cu mine ne-am cunoscut, ne-am căsătorit, am avut un copil şi am făcut multe, foarte repede”, povesteşte ea. „Parcă s-a trezit câţiva ani mai târziu şi s-a gândit:„ Asta vreau? Sau chiar vreau să fiu liber? ' Cred că se chinuia să rezolve un conflict interior: îşi dorea familia şi temeiul, dar voia şi emoţie şi noutate. Practic, voia să facă ce vrea”.Recente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg