Vica Blochina se mărită cu un fiu de preşedinte

15 august, 2017
Vica Blochina sexy jpeg

Fosta mare iubire a selecţionerului Victor Piţurcă şi-a refăcut viaţa alături de un bărbat la fel de cunoscut, care vrea s-o ducă la altar.

image

După ani în care Vica Blochina s-a războit în instanţă cu fostul ei iubit pentru recunoaşterea paternităţii fiului lor, Edan, dar şi pentru stabilirea pensiei alimentare, fosta balerină de origine lituaniană şi-a găsit, în sfârşit, liniştea şi fericirea în braţele altui bărbat.

Vica şi fiul ei, Edan.

Este vorba despre Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicoo Moldova, Petru Lucinschi, alături de care trăieşte o poveste pasională de iubire şi care tocmai a cerut-o de soţie.

image

După ce au apărut zvonuri că s-ar muta definitiv din România, vedeta a dat vestea cea mare. Vica Blochina a primit inelul de logodnă la Sinaia, în atmosfera elegantă de la Palatul Peleş. De altfel, Vica a şi postat pe contui ei de socializare o fotografie cu inelul pe care l-a primit.

"Da!" a scris ea în dreptul fotografiei, care a creat isterie printre folowerii ei.

Aşa arată inelul de logodnă de la Petru Lucinschi.

Să ne amintim, însă, că viitorul soţ al Vicăi Blochina a fost implicat într-un proces împreună cu ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop. Acesta şi Pricop au fost trimişi în judecată în 2015 în dosarul şantajării omului de afaceri Alexandru Horpoş. Procurorii l-au acuzat pe fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova a fost acuzat de şantaj, trafic de influenţă, fals în declaraţii şi instigare la fals intelectual, după ce i-a solicitat lui Horpoş 4 milioane de euro pentru a-şi retrage o plângere la DIICOT.

Sergiu LucinschiRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg