Vicepremierul rus: „Madonna este o fostă târfă“

10 august, 2012

După ce Madonna a cerut, în timpul concertului de la Moscova, eliberarea celor trei cântăreţe din grupul punk Pussy Riot, aflate în închisoare după ce-au interpretat

După ce Madonna a cerut, în timpul concertului de la Moscova, eliberarea celor trei cântăreţe din grupul punk Pussy Riot, aflate în închisoare după ce-au interpretat un cântec împotriva lui Vladimir Putin, demnitarii ruşi au reacţionat foarte dur. Astfel, vicepremierul rus Dmitri Rogozin a spus că Madonna este "o fostă târfă care vrea să dea lecţii de morală".

"Odată cu înaintarea în vârstă, orice fostă târfă vrea să dea lecţii de morală lumii întregi. În special cu ocazia turneelor sale în străinătate", a scris Dmitri Rogozin, într-un mesaj postat pe Twitter.

În timpul unei conversaţii cu un interlocutor pe Twitter, Dmitri Rogozin a adăugat următorul mesaj la adresa Madonnei: "Dă-ţi jos crucea sau măcar pune-ţi o pereche de chiloţi!".

În timpul concertului pe care l-a susţinut marţi, la Moscova, în cadrul turneului ei mondial, cântăreaţa americană a spus că se roagă pentru eliberarea celor trei membre ale grupului Pussy Riot, aflate în detenţie provizorie de peste cinci luni.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg