Victime faimoase ale incestului

11 aprilie, 2017
FotorCreated jpeg

Coşmarul prin care au trecut vedetele care au fost abuzate sexual de un membru apropiat din familie poate fi cu greu descris de înseşi victimele incestului. Iată destăinuirile uluitoare ale starurilor hollywoodiene care au trăit prin asemenea iad!

Teri Hatcher

image

În 2007, vedeta serialului “Neveste disperate” a uimit pe toată lumea când a făcut nişte dezvăluiri şocante cu privire la viaţa sa personală: “Vă spun povestea mea cu mari emoţii. Dar teama pe care o simt este nimica toată pe lângă obligaţia pe care o am să ajut alte victime ale abuzului sexual.” În momentul în care o tânără s-a sinucis şi a lăsat un bileţel de adio în care spunea că unchiul ei a violat-o, Teri a considerat că e timpul să spună adevărul despre abuzul sexual comis asupra ei de unchiul său. Nu voia ca acesta să scape nepedepsit, prin urmare s-a dus la poliţie şi a făcut o plângere cu privire la faptele îngrozitoare săvârşite de aceasta. Şi declaraţiile ei fost de-ajuns ca unchiul vedetei să-şi recunoască fapta şi să fie ulterior condamnat la închisoare.

Ashley Judd

image

În 2015, a venit rândul altei vedete să recunoască prin ce coşmar a trecut în copilărie. Astfel, frumoasa actriţă a povestit cum a fost violată de doi membri de familie în primii săi ani de viaţă: “Am supravieţuit abuzului sexual, violului şi incestului. Mă simt cu adevărat binecuvântată că, în 2006, alţi supravieţuitori ai abuzului sexual mi-au facilitat recuperarea. Şi am profitat din plin de generozitatea lor!”

Rita Hayworth

image

În cazul legendarei actriţe, tatăl acesteia a fost cel care a abuzat-o sexual. O lungă perioadă de timp, Orson Welles era singura persoană care ştia prin ce coşmar a fost nevoită Rita să treacă în copilărie. Apoi, după alţi mulţi ani, Hayworth s-a confesat fiicei sale cu privire la abuzul suferit de ea.

Roseanne Barr

image

O altă victimă a incestului este nimeni alta decât actriţa de comedie Roseanne Barr. Ea a mărturisit, în 1991, că tatăl ei a molestat-o încă din copilărie până când a făcut 17 ani. Iar, dacă vă gândiţi că mama ei ar fi trebuit să sesizeze că ceva era în neregulă în casa lor şi să acţioneze ca atare, ei bine, aceasta nu numai că nu a ridicat un deget să o salveze pe fiica sa din teroarea în care trăia, ci chiar a contribuit la coşmarul trăit de aceasta, apelând la violenţă fizică şi mentală împotriva lui Roseanne.

Anne Heche

image

Copilăria acestei actriţe a fost fără doar şi poate un adevărat iad! Violată în mod repetat de propriul tată, Anne a luat herpes genital de la acesta, după care a aflat că abuzatorul ei avea SIDA şi era pe moarte. Din fericire, Heche nu a contactat boala, însă a fost necesară o perioadă îndelungată pentru ca psihicul ei să-şi revină după abuzul suferit. Modul în care Anne a încercat să treacă peste asemenea suferinţă a fost să-şi inventeze o nouă personalitate, să pretindă că este altcineva, cu puteri supranaturale, capabilă să se ferească de orice i-ar fi putut face rău. Astfel, Heche îşi spunea Celestia şi zicea tuturor că vine de pe altă planetă. Actriţa a trăit cu această dublă personalitate – şi alte numeroase afecţiuni psihice – timp de 31 de ani, după care a cerut şi primit ajutor specializat.Recente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg