Victor Ciorbea îşi mărită fiica în America

6 iulie, 2013

Fostul prim-ministru va fi socru mic, iar ginerele său este un fost absolvent de Harvard, care lucrează pentru „imperialiştii americani“ de pe Wall Street.

Fostul prim-ministru va fi socru mic, iar ginerele său este un fost absolvent de Harvard, care lucrează pentru „imperialiştii americani“ de pe Wall Street.

Oana Ciorbea, fiica politicianului Victor Ciorbea, are 28 de ani şi urmează să se căsătorească în America, acesta fiind şi motivul pentru care tatăl ei a traversat oceanul.

Viitorul ei soţ, Chandler, lucrează la o importantă companie, iar cuplul ştie deja ce cadouri urmează să primească la nuntă, după o modă americană.

Şi asta pentru că cei doi tineri au făcut un site unde invitaţii pot afla informaţii despre detaliile evenimentului, pornind de la ţinută până la cadourile preferate de miri. Astfel, mirii au ales obiecte pe care le vor, iar invitaţii le pot alege pe cele care vor să le achiziţioneze, cum ar fi un pat un valoare de 1.599 de dolari.

„O să fim vreo opt, zece invitaţi din România. Normal că am emoţii, sigur că da. Oana este acolo de 15 ani şi jumătate. A terminat Magna Cum Laudae unul din cele mai bune licee din America, pe urmă Harvard-ul. Iar de şase ani şi jumătate lucrează la New York, a primit şi cetăţenia de câţiva ani. Se căsătoreşte cu un băiat care a terminat şi Harvard-ul, tot Ştiinţe Economice. El a terminat exact când a ajuns ea, dar s-au întâlnit în apropiere de Wall Street. Lucrează amândoi pentru «imperialiştii americani» pe Wall Street, în sensul larg al termenului. Au pornit destul de bine, mulţumim lui Dumnezeu. Amândoi sunt foarte serioşi, se cunosc bine de aproape şase ani", a declarat Victor Ciorbea pentru Wowbiz.

Foto: arhiva ADH, rtv.ro



Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg