Victor Ciutacu a serbat 19 ani de căsnicie

16 iulie, 2014
10531564 4466649881038 1309410178 o jpeg

Moderatorul de televiziune are una dintre cele mai solide şi longevive căsnicii din showbiz. Iată cum arătau el şi frumoasa lui soţie, în ziua nunţii, în urmă cu aproape două decenii.

Moderatorul de televiziune are una dintre cele mai solide şi longevive căsnicii din showbiz. Iată cum arătau el şi frumoasa lui soţie, în ziua nunţii, în urmă cu aproape două decenii.

19 ani, o căsnicie frumoasă şi un copil reuşit. Motive suficiente pentru ca Victor Ciutacu să sărbătorească împreună cu soţia sa, Mana, în splendida şi însorita Spanie.

image
image
image

Şi, pentru că se poartă fotografiile din albumul cu amintiri, tot el ne-a arătat şi o fotografie a lor, din ziua nunţii.

image

„Da, ştiu, acum 19 ani eu arătam ca un liliac, iar proaspăta doamnă avea aceiaşi ochi superbi. Ce nu ştiţi, însă, voi e că tinerii din poză zâmbeau crispat fiindcă, printre altele, îşi făcuseră aşa-zisa lună de miere, într-o săptămână, în avans, la mare şi erau plini de băşici pe toată pielea, iar hainele alera de cununie stăteau pe ei pe post de supliciu suprem. De atunci, speranţele de odinioară par să se fi confirmat, iar marea certitudine a relaţiei lor are 1,80 înălţime şi 43 la pantof“, a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg