Victor Ponta, dezvăluiri despre viaţa de familie „Nu mi-am închipuit că o să stau acasă să mă întreţină nevasta din banii de la prăjituri

23 februarie, 2021
1 daciana jpg jpeg

A părăsit scena politică după ce partidului lui nu a intrat în Parlament. Acum  oferă consultanţă de afaceri în străinătate şi se bucură de viaţa de familie. Victor Ponta îşi petrece timpul mai mult cu cele două fetiţe şi e fericit de noua postură.

„Lucrez într-o zonă privată în care nu am lucrat până acum, pentru că nu aveam voie, eram incompatibil. Deci, din punctul acesta de vedere, nu mă plâng absolut deloc. Nu sunt consultant politic, lucrez în consultanţă de afaceri, în străinătate, pentru zona Europei Centrale şi de Est. Compania nu are business în România.

De Sfântul Valentin, Daciana a stat la muncă, iar eu cu fetele acasă. Şi i-am zis: mă, cum e că totuşi când erai la Bruxelles nu te vedeam de luni până joi, dar măcar în weekend te vedeam. Acum eu stau cu fetele, că fii-miu nu prea mai are timp de mine, face 18 ani, nu stă el toată ziua cu ta-su. Fetele stau. Şi zici că eşti mare patroană, ţi-e foarte bine şi tu în weekend eşti la muncă”, a povestit Ponta, în cadrul interviului acordat jurnalistului Ion Cristoiu, la Aleph News.

Victor Ponta recunoaşte că a trebuit să se reorienteze rapid.

„Nu mi-am închipuit că o să stau acasă să mă întreţină nevasta din banii de la prăjituri, că Daciana are deja firma ei care merge foarte bine. Nu m-am gândit că o să trăiesc din banii soţiei, ai socrului sau ai altcuiva. Trebuie să muncesc, sunt un om încă în putere. Am avut relaţii internaţionale în toate părţile, America, Europa, China, Asia, dar prieten am rămas cu cei de la Belgrad, Tirana, Istanbul în jos şi m-au căutat mulţi după. Vin dacă vă pot ajuta, dar eu nu fac consultanţă politică. Deci, este vorba despre consultanţă de afaceri, pe proiecte”. Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez la premiera Atlas, Profimedia (2) jpg
Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg