Victor Slav va fi t─âtic!

15 iunie, 2016
13450991 1144997538899123 6116326123932312551 n jpeg

Dup─â luni ├«ntregi de a┼čtept─âri ┼či specula┼úii, vestea se confirm─â: Bianca Dr─âgu┼čanu e ├«ns─ârcinat─â!

image

Frumoasa care i-a pus inima pe jar fostului prezentator meteo de la Pro TV ┼či-a v─âzut visul ├«mplinit. De cum a sc─âpat de supersti┼úii, Bianca Dr─âgu┼čanu a confirmat sarcina ├«n emisiunea lui Dan Capatos, dup─â ce d─âduse toate indiciile pe contul ei de socializare, ├«nc─â din 5 iunie.

"Mi-am dorit s─â am o familie frumoas─â, mi-am dorit s─â am o feti┼ú─â. Vreau s─â semene leit cu el, de la mine vreau s─â ia ochii alba┼čtri" a spus Bianca la Antena 1.

"Am fost supus─â unor teste, dar r─âbdarea este o virtute. E foarte greu s─â fii respins de omul pe care-l iube┼čti", a m─ârturisit ea, rememor├ónd perioadele tensionate dintre ea ┼či Victor Slav. "Eu cred ┼či am crezut mereu c─â nu l-am pierdut niciodat─â. I-am cerut iertare de milioane de ori. ┼×i el m-a iertat. Ne-am maturizat am├óndoi ┼či e important c─â am trecut am├óndoi peste toate momentele dificile."

├Äntrebat─â de ce at├óta secretomanie legat─â de aceast─â sarcin─â, modelul a spus c─â: "Eu am trombofilie la ambele picioare, fapt pentru care am fost expus─â riscului de avort p├ón─â la 4 luni ┼či jum─âtate. Acum sunt ├«n ┼čase luni ┼či voi na┼čte prin cezarian─â", a mai spus ea la "Un show p─âc─âtos".

"La mulţi ani, tăticule!", i-a transmis virtual Bianca lui Victor pe 5 iunie, de ziua lui, lansând vestea cea mare.