Victoria Beckham are nu mai puţin de 14 inele de logodnă! Iată colecţia ei impresionantă!

20 august, 2018
FotoJet (3) jpeg

În cei 19 ani de mariaj, sărbătoriţi recent, faimosul designer britanic a primit de la soţul ei, David Beckham, 14 inele de logodnă, pe care le poartă cu mare mândrie de fiecare dată când se iveşte ocazia. Iată povestea lor, de la primul diamant de mică dimensiune primit de la fostul fotbalist la cea mai recentă bijuterie de preţ de pe inelarul ei!

image

În 1998, David a cerut-o de soţie pe iubita sa, oferindu-i un inel cu diamant de trei carate, care a costat 85.000 de dolari. Ce vremuri! Nici măcar diamantele, oferite între vedete de primă mână, nu erau atât de extravagante ca-n ziua de azi! Sau, mă rog, Beckham s-a zgârcit puţin de nu i-a cumpărat viitoarei mame a copiilor lui o piatră mai valoroasă. După nuntă, însă, a compensat! Victoria a fost zărită, prin 2003, purtând un fel de verighetă pe care sunt montate mai multe diamante. Iar acesta a fost doar începutul...

image

În acelaşi an, fosta Posh Spice şi-a etalat inelul de logodnă cu un diamant de dimensiuni impresionante, tăiat în formă aproape desăvârşită şi montat pe un inel de platină. Victoria a fost admirată din toate unghiurile posibile la MTV Movie Awards 2003, având pe inelar bijuteria de top.

După care, anul viitor, de ziua ei, a primit un diamant roz. Fosta cântăreaţă împlinea 30 de ani, iar David a vrut să-i facă soţiei lui o surpriză cât mai frumoasă, oferindu-i diamantul oval şi roz estimat la 1,1 milioane de dolari. Ei, aşa mai da! O dovadă de dragoste nemărginită din partea lui, nu-i aşa? 

image

Dar nici cu acest inel de logodnă nu s-a mulţumit Victoria îndeajuns încât să-i spună lui David să nu-i mai cumpere altele. Pentru că acesta i-o dăruit, în 2005, unul dintre inelele ei de logodnă preferate - cel cu diamantul de 17 carate, în formă de pară. Nu-i de mirare că îl poartă adesea cu asemenea mândrie, la cât de frumos este!

image

Apoi David a trecut la un diamant galben, care a încântat-o pe Victoria extrem de mult, având în vedere dimensiunea şi claritatea lui uimitoare. În 2010, fosta cântăreaţă a fost zărită purtând acel inel de logodnă simplu sau în combinaţie cu două verighete de aur. Atât timp cât era asortat cu ţinuta...

image

Dar, după ce a bifat tot felul de diamante, David a trecut la pietre preţioase. Primul inel de logodnă cu piatră preţioasă din colecţia Victoriei este cel cu smarald, pe care l-a primit de la fostul sportiv în 2007 şi pe care l-a purtat de mai multe ori. Chiar şi anul acesta a fost pe inelarul faimoasei britanice, la balul anual organizat de Elton John special pentru a strânge fonduri pentru a combate SIDA.

image

Totuşi diamantele nu se demodează niciodată, nu? Aşadar, în 2008, Victoria a primit încă un inel de logodnă cu asemenea piatră preţioasă. De data aceasta, este vorba despre un diamant de 15 carate, iar designul acestuia a fost realizat la perfecţie de Chopard.

Un an mai târziu, David i-a oferit soţiei lui un inel de logodnă cu un rubin oval, înconjurat cu diamante. Acesta seamănă destul de mult cu inelul de logodnă cu smarald, prezent deja în colecţia designerului britanic. Iar după smarald şi rubin, Victoria a primit un inel de logodnă cu un safir imens. Altă minunăţie! 

image

Al unsprezecelea inel de logodnă al doamnei Beckham are un diamant roz micuţ, în formă ovală. După care au urmat, în 2015, un inel de logodnă cu trei diamante, iar, în 2016, Victoria i-a făcut debutul inelului de logodnă cu diamant în formă pătrată, pe covorul roşu de la Cannes Film Festival. Cine mai poate ţine pasul cu soţii Beckham care nu se uită la bani atunci când vine vorba să-şi demonstreze dragostea pe care şi-o poartă unul altuia?!

image

Ultima achiziţie de acest fel a lui David a fost un inel de logodnă cu diamant galben, pătrat, care este şi el destul de asemănător cu cel pe care îl avea deja Victoria în colecţia ei impresionată de inele de logodnă.

Dintre toate cele 14 inele de logodnă ale doamnei Beckham, care este preferatul tău?

Pentru a admira întreaga colecţie de inele de logodnă a Victoriei Beckham, dă click pe imaginile de mai jos!Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg