Victoria Beckham comentează zvonurile legate de un posibil divorţ

6 octombrie, 2015
David Beckham and Victoria Beckham spend the day with their kids at Disneyland in Anaheim, CA  **ORIGINAL DATE TAKEN 08/24/15** jpeg

Sunt unul dintre cele mai faimoase cupluri, aşa că nu e de mirare că, din când în când, mai apar zvonuri răutăcioase. Însă, Victoria este dispusă să-şi apere imaginea familiei sale cu orice preţ.

image

Acum câteva săptămâni în showbiz-ul american au tot apărut zvonuri despre un posibil divorţ între soţii Beckham, dat fiind faptul că petrec foarte mult timp separaţi. După cum vă aşteptaţi, aceste zvonuri au ajuns şi la urechile designerului, care, în mod evident, s-a arătat deranjată de toate aceste informaţii false.

image

Cu toate acestea, Victoria spune, că nu are ”nimic de demonstrat” celor din jur şi că familia ei este mai fericită ca oricând: ”Sunt binecuvântată cu un soţ minutat şi cu copii frumoşi, sănătoşi şi foarte fericiţi.”.

În acelaşi interviu, acordat revistei Grazia, Victoria spune că nu există nicio problemă de comunicare între ea şi soţul ei, şi că deşi sunt ocupaţi, mereu găsesc timp pentru a şi-l petrece împreună. ”Da, călătorim foarte mult graţie afacerilor noastre şi a evenimentelor de caritate la care participăm, dar întotdeauna ne facem timp, atât pentru noi doi, cât şi pentru familie.

În aceeaşi notă, Victoria încheie interviul: ”David şi cu mine nu avem nimic de demonstrat. Ne iubim foarte mult, avem grijă unul de celălalt şi suntem puternici atât ca soţi, cât şi ca părinţi.”

Victoria şi David sunt căsătoriţi de 16 ani şi au patru copii împreună.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate