Victoria Beckham e însărcinată

10 ianuarie, 2011

David Beckham şi-a anunţat fanii pe Facebook că soţia sa este însărcinată cu cel de-al patrulea copil al lor, care va veni pe lume la vară. „Am veşti minunate. Victoria şi cu mine aşteptăm al patrulea copil în această vară. Băieţii noştri sunt foarte încântaţi că vor avea un frăţior sau o surioară”. Apropiaţii familiei Beckham au declarat

David Beckham şi-a anunţat fanii pe Facebook că soţia sa este însărcinată cu cel de-al patrulea copil al lor, care va veni pe lume la vară.

„Am veşti minunate. Victoria şi cu mine aşteptăm al patrulea copil în această vară. Băieţii noştri sunt foarte încântaţi că vor avea un frăţior sau o surioară”. Apropiaţii familiei Beckham au declarat pentru Daily Mail că fericita mămică plănuieşte să fie activă pe mai toată perioada sarcinii, la fel cum a făcut şi dăţile trecute, mai ales că acum este extrem de preocupată de cariera ei în modă.

Aceleaşi surse spun că David şi Victoria nu vor să afle sexul copilului înainte de naştere. Dar dorinţa lor de-a avea o fetiţă, după aproape 12 ani de mariaj şi trei fii - Brooklyn (11), Romeo (8) şi Cruz (5) -, e deja cunoscută. Fosta Posh Spice chiar a declarat într-un interviu că se poate imagina lesne jucându-se în faţa oglinzii cu cosmeticele sau alegându-şi haine alături de fiica sa. Totuşi, Victoria a fost extrem de rezervată până când s-a confirmat sarcina, ea afirmând pentru următorul număr Vogue că poate va mai face într-o zi un copil, dar că, în acest moment, şansele de-a avea o fetiţă „sunt foarte reduse”.

Victoria va naşte cu siguranţă prin cezariană, pentru că în trecut a recurs la această procedură, riscurile unei naşteri naturale fiind astfel destul de mari în aceste condiţii. De data aceasta, doamna Beckham e însărcinată în acelaşi timp cu Emma Bunton, fosta ei colegă de trupă (care aşteaptă şi ea cel de-al doilea copil, cu partenerul ei, Jade Jones). Amuzant este că, la doar câteva ore după anunţul făcut de David, au început deja să se facă pariuri la casa Paddy Power în legătură cu numele copilului – ar putea fi Sandra, dacă e fetiţă, acesta fiind numele mamei fotbalistului, sau David Jr, dacă e tot băiat? Cele mai ciudate variante înregistrate până acum, în ipoteza în care vorbim de un băiat, sunt Pelé şi Galaxy, cotate cu şanse de 200/1.

Foto: NORTHFOTO/ XPOSUREPHOTOSRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg