Victoria Beckham face o mărturisire sfâșietoare despre creșterea fiicei Harper: „Am fost hărțuită mult”

13 noiembrie, 2023

Victoria, soția lui David Beckham, a vorbit despre experiența ei cu hărțuirea într-o nouă înregistrare sincer. Cei doi soți britanici spun tot, nu mai au nimic de ascuns.

Victoria, David și Harper Beckham, Getty jpg

David și Victoria Beckham se mândresc cu cei patru copii ai lor: Brooklyn, 24 de ani, Romeo, 21 de ani, Cruz, 18 ani și Harper, 12 ani. Familia completă a avut un moment spectaculos de covorul roșu recent, la premiera documentarului lor Netflix.

David Beckham și Victoria (3) jpg

Într-o mărturisire sinceră în timpul unui interviu acordat Anti-Bullying Alliance, chiar înainte de Săptămâna Anti-Bullying, Victoria Beckham a vorbit despre propriile sale traume din copilărie, în raport cu agresorii. Până la faptul că rămânea singură la locul de joacă. ”Asta durea”, menționează designerul de modă.

Fosta Posh Spice recunoaște că momentele grele din copilărie au marcat-o și de aceea a vrut neapărat să le insufle copiilor săi empatia. De aceea, mai ales pe Harper a învățat-o să fie bună cu copiii care suferă. ”Du-te să vorbești cu fetița aceea singură de la locul de joacă. Mergi, că aceea este mami”, a învățat-o pe Harper Victoria Beckham.

Vedeta a tras un semnal de alarmă în legătură cu importanța Săptămânii Anti-Bullying. ”Pentru a conta, nu trebuie să tăcem. Să nu rămânem impasibili, dacă cineva este agresat sau singur”.

Fanii familiei Beckham au salutat dezvăluirile Victoriei și au felicitat-o pentru modul în care își învață fiica să fie un om empatic, tocmai fiindcă s-a lovit de nedreptățile și traumele bullying-ului.

Harper și Victoria Beckham au o relație foarte strânsă mamă-fiică. Și David se înțelege perfect cu mezina.

"Este profund, m-ai făcut să plâng. Este frumos să văd această vindecare de la un părinte care decide să rupă ciclul durerii. Milioane de îmbrățișări, Victoria, pentru copilul tău interior, care a suferit, care s-a simțit singur", a scris, cu emoție, un fan.

David și Victoria au devenit părinți pentru prima dată în martie 1999, cu doar patru luni înainte de nunta lor extravagantă și înțesată de staruri. După Brooklyn, au mai avut doi băieți, iar în 2011 s-a născut și prima fetiță a cuplului, Harper, care în ziua de azi a devenit o adevărată domnișoară.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg