Victoria Beckham flutură steagul împăcării cu nora sa? Ce compromis a făcut diva de dragul fiului ei

4 octombrie, 2022

Pentru a mai calma valul de știri despre disputa sa cu Nicola Peltz, Posh a făcut un gest menit să aducă liniște în familia ei.

Victoria Beckham   Instagram (3) jpg

De când nou-venita în clanul Beckham agită spiritele, tabloidele n-o scapă din ochi pe Victoria Beckham, despre care se spune că ar fi o soacră dificilă pentru frumoasa Nicola Peltz. Să fie vorba despre o mică-mare gelozie între cele două cele mai importante femei din viața lui Brooklyn Beckham? Despre aburii tinereții versus bufeurile menopauzei? Despre care dintre ele e mai fashion? Ori care ocupă mai mult „teren“ în viața proaspătului însurățel Brooklyn?

Ei bine, pe toate le-au luat în calcul jurnaliștii de scandal din Marea Britanie, care n-o slăbesc deloc pe Victoria Beckham, pe care o știu deja drept o persoană dificilă și cu aere de divă. Ei cred că  „ruptura" ar fi apărut după ce tânăra a refuzat să poarte la nuntă rochia pe care Victoria Beckham o crease special pentru ea. De bună seamă, însă, chiar și Victoria pare dispusă să mai cedeze din „strălucire“ și din „teritoriu“, de vreme ce a fost dispusă să apară alături de nora sa într-o fotografie de familie. Și nu oricum! Ci chiar la lansarea propriei sale colecții de modă, la Paris Fashion Week, și într-un instantaneu postat chiar de ea pe pagina oficială de Instagram!

Ce-i drept, show-ul pus în scenă în eleganta clădire istorică Val-de-Grâce din arondismentul 5, o fostă mănăstire din secolul al XVII-lea, care a servit și ca spital militar, a atras multă atenție asupra colecției de primăvară/vară 2023. Iar Victoria s-a folosit de această expunere pentru a le demonstra tuturor că e dispusă la concesii, apărând în acea fotografie alături de soțul ei, David, fiica lor, Harper, fiii Cruz, Romeo și Brooklyn, dar și Nicola Peltz. Mai mult, a anexat încă o fotografie, cu Brooklyn și Nicola, în dreptul căreia a scris: „Vă iubesc!“. Cumva, a fluturat steagul împăcării, fără a fi nevoită să-și ceară scuze în vreun fel. Iar Nicola a fost și ea pe poziții, a prins „pasa“ și a postat-o, la rândul ei pe contul său de Instagram.

Credem, totuși, că „minunea“ a fost posibilă datorită intervenției lui David, căruia nu-i plac discuțiile în familie. Rămâne, însă de văzut, și dacă va fi de durată, căci știm cu toții că „o minune ține doar trei zile“...

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg