Victoria Beckham, fotografiată de soţul său într-o ipostază inedită!

5 ianuarie, 2016
victoria png

De c├ónd s-a retras din cariera sa artistic─â, Victoria este o persoan─â destul de discret─â, care are mare grij─â atunci c├ónd apare ├«n public. De aceea, rare sunt ocaziile ├«n care fanii au reu┼čit s─â o vad─â pe frumoasa vedet─â ├«n costum de baie. Ei bine, David Beckham le-a f─âcut aceast─â surpriz─â internau┼úilor.

Chiar ┼či dup─â patru sarcini Victoria Beckham are o siluet─â de invidiat. De asta ne-am convins ┼či noi v─âz├ónd-o ├«n costum de baie, ├«ntr-o fotografie surprins─â chiar de so┼úul ei, David Beckham, pe c├ónd cei doi se aflau al─âturi de copii lor ├«n vacan┼ú─â, ├«n Maldives.

Victoria ┼či fiica ei, Harper

stanga
dreapta
y png
pozaa png
q png
pioza5 png
poza png
poza2 png
poza3 png
poza4 png
poza5 png
poza6 png

Imaginea surprins─â la apus ne-o arat─â pe frumoasa Victoria al─âturi de fiica cuplului, micu┼úa Harper, ├«n v├órst─â de patru ani. Cei ┼čase se pare c─â au avut o vacan┼ú─â pe cinste, de unde David a postat mai multe fotografii.

Anterior, cei ┼čase au fost ┼či-ntr-o vacan┼ú─â ├«ntr-un loc unde s-au putut bucura de z─âpad─â. Iat─â c├óteva fotografii dintre cele postate de David Beckham din vacan┼úele lor!