Victoria Beckham, gospodină pentru David?

23 mai, 2010
gwynnie paltrow jpeg

Din dragoste pentru soţul ei şi într-o încercare disperată de a-şi ţine familia unită, celebra fashionistă e dispusă să ia o pauză pe plan profesional. Gurile rele spun însă că fotbalistul îşi doreşte ca Victoria să se liniştească şi să stea mai mult pe-acasă şi-n... bucătărie! Ştim cu toţi cum ţine Vicky (36) cu dinţii de statutul de barometru al calităţii la capitolul trenduri. Ei bine, David (35), încă în perioada de recuperare după accidentul suferit la mijlocul lunii martie, e de altă părere. Becks s-a săturat să-şi vadă soţia între două zboruri şi să se lupte singur cu demonii care nu-i dau pace: dacă nu ar fi suferit acea ruptură la tendonul lui Ahile, ar fi fost primul englez care ar fi jucat la patru Cupe Mondiale. Acum, orice şansă de-a fi pe teren în Africa de Sud s-a irosit iremediabil!

Din dragoste pentru soţul ei şi într-o încercare disperată de a-şi ţine familia unită, celebra fashionistă e dispusă să ia o pauză pe plan profesional. Gurile rele spun însă că fotbalistul îşi doreşte ca Victoria să se liniştească şi să stea mai mult pe-acasă şi-n... bucătărie!

Ştim cu toţi cum ţine Vicky (36) cu dinţii de statutul de barometru al calităţii la capitolul trenduri. Ei bine, David (35), încă în perioada de recuperare după accidentul suferit la mijlocul lunii martie, e de altă părere. Becks s-a săturat să-şi vadă soţia între două zboruri şi să se lupte singur cu demonii care nu-i dau pace: dacă nu ar fi suferit acea ruptură la tendonul lui Ahile, ar fi fost primul englez care ar fi jucat la patru Cupe Mondiale. Acum, orice şansă de-a fi pe teren în Africa de Sud s-a irosit iremediabil!

Astfel, din acuzat, David s-a transformat în acuzator: Victoria pune prea mult preţ pe carieră şi prea puţină bază pe liantul care i-a ţinut pe amândoi în lumina reflectoarelor: familia lor de invidiat. E de înţeles de ce Posh nu a fost prezentă acum câteva zile la gala Metropolitan Museum of Art Costume Institute, la New York, când toată lumea o căuta din priviri. Surse din anturajul celor doi Beckhami au declarat însă pentru revista "Star" că Vicky fusese în metropola americană cu doar câteva zile înainte de evenimentul monden.

Ar fi fost prilejul perfect pentru ca fashionista cu renume să-şi promoveze colecţia vestimentară şi de accesorii, dar, câlcându-şi cu bună ştiinţă pe suflet, Victoria a decis să-i fie alături soţului ei, în Los Angeles. În plus, deşi are o groază de treabă şi în Londra, un apropiat al cuplului susţine că Posh şi-a reorganizat toată agenda, în aşa fel încât să poată rezolva din sarcini şi de la căpătâiul soţului în convalescenţă. "David trece printr-o perioadă grea, are momente când se acuză singur pentru inconştienţa din teren. A făcut tot ce i-a stat în putinţă să fie remarcat de Fabio Capello, selecţionerul AC Milan, pentru Mondialele de anul acesta. Nu poate să scape singur din mrejele acestui început de depresie. Victoria trebuie să-i fie alături", conchide aceeaşi sursă.

Cu toate că şi-a anunţat intenţia de-a merge la CM-ul din Africa de Sud în calitate de susţinător al echipei britanice, Becks nu anticipează întoarcerea pe teren mai devreme de luna septembrie. Între timp, ca să mai uite de giji, David se delectează cu negresele delicioase pe care i le găteşte soţia. Victoria profită de proaspăta lansare a celei de-a patra linii vestimentare, dar şi de sfârşitul campaniei publicitare pentru modelele de telefoane mobile LG, pe care ea şi Eva Longoria le promovează, şi respiră uşurată: ce s-ar fi făcut fără strălucitul ei simţ organizatoric?!

Ca atare, cei doi soţi au petrecut o mini-vacanţă romantică în Caraibe, după Paşti, iar de Ziua Mamei, David şi cei trei băieţi au scos-o pe Vicky la restaurantul Bouchon din Los Angeles. Acum că o are pe Victoria la braţ mai des decât chiar şi-n zilele bune, David poate să zâmbească din nou!

VEDETE CARE ADORĂ CREAŢIILE VICTORIEI BECKHAM

image

Gwyneth Paltrow: "Victoria e o femeie incredibilă, îi ador rochiile!"

image

Heidi Klum optează adesea pentru rochiile-clepsidră semnate Victoria Beckham, pe care însăşi fashionista le scoate la rampă.

image

Cameron Diaz a cules toţi laurii la petrecerea Vanity Fair de după decernarea Premiilor Oscar, când a apărut într-o rochie decupată creată de Posh.

image

Sarah Jessica Parker a ieşit la un dineu organizat la Casa Albă, în februarie, într-o superbă creaţie Victoria Beckham, cu nuanţe de fucsia.

FOTO: EPA



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png